Skip to the content

Noul IVECO S-WAY conectivitate la maxim

Update software vehicul la distanță - Executarea de la distanță a intervențiilor de service și a actualizărilor de software, fără a fi nevoie să se oprească în atelier.

Diagnoză la distanță – se efectuază diagnoza vehiculului de la distanță, fără a fi nevoie să se oprească în atelier.

Rapoarte despre starea vehiculului - Smart Report - trimiterea periodică a rapoartelor automate privind performanța vehiculului și consumul de combustibil

Acces la aplicația  My IVECO EASY Way  - portal pentru a monitoriza starea vehiculului și comportamentul șoferului.

O cabină complet nouă

Total reconceput spre beneficiul clienților, începând cu economia la consumul de combustibil și un Cost total al proprietății (TCO) redus, până la un nivel de siguranță sporit. Fiecare detaliu maximizează performanțele aerodinamice ale vehiculului.

O nouă eră a conectivității

Conectivitatea noului Iveco S-Way a fost creată pentru a ajuta șoferul să folosească vehiculul cât mai eficient cu efort redus dar și pentru a ajuta managerii de flotă să optimizeze consumul de combustibil și costul total al proprietății (TCO).

Eficient și puternic

Noul IVECO S-Way este echipat cu motoare cu putere de la 330 la 570 CP.

Un nou mod de relaxare creat pentru confort

Bucurați-vă de fiecare moment al călătoriei în interiorul complet refăcut al IVECO S-WAY sau când efectuați timpii de odihnă. 

Termene și condiții

Gama (Heavy / Medium / Light)

Heavy

Model

S- WAY

Dobanda fixa

2,49%

Durata leasing

max 60 luni

Avans minim

10%

Taxa de management

1,5% din pretul de achizitie

Comision de administrare lunar

                                           -  

Valoare reziduala

max 10%

Tipul finantarii

Leasing financiar

Asigurare

Broker BRD Sogelease

Valabilitate Campanie

01.10.2022 – 31.12.2022

Dacă doriți mai multe detalii despre această ofertă sau despre toate campaniile în vigoare din rețeaua BRIARIS, vă invităm să completați formularul de mai jos.

Formular de contact

Lăsaţi-ne datele dvs. de contact, iar specialistul nostru vă va contacta pentru a vă ajuta să decideți care este cea mai bună soluţie pentru business-ul dvs.

Acord de prelucrare a datelor personale

Prin trimiterea formularului, utilizatorul este de acord cu Informarea de confidențialitate și își dă consimțământul pentru prelucrarea datelor transmise în scopul prelucrării cererii. Pentru prelucrări de date adiționale, în scopurile și procesele detaliate mai jos, vă rugăm bifați una din opțiunile disponibile:

prelucrarea datelor mele de către BRIARIS pe suport de hârtie, prin mijloace automate sau electronice, inclusiv prin poștă sau e-mail, telefon (de exemplu, apeluri telefonice automate, SMS, MMS, fax, aplicații), cu scopul de a primi comunicări comerciale și buletine informative, precum și de publicitate privind produsele și serviciile Briaris
comunicarea datelor mele către filialele, partenerii, precum și către distribuitorii din rețeaua BRIARIS și prelucrării de către aceștia, cu scopul de a primi comunicări comerciale, materiale publicitare despre produsele și serviciile lor sau atunci cand acestia efectuază cercetări de piață.

Briaris

Rețeaua Briaris
Rețeaua Briaris

Service profesionist

În rețeaua BRIARIS vă oferim activități de reparații, întreținere și mentenanță sau piese de schimb:

București  0723 313 949

Alba           0745 639 547

Craiova      0723 313 939

Rm.Vâlcea  0723 313 969

Târgoviște  0745 349 337

Cluj             0723 146 210

SUPORT PROFESIONIST

Ai nevoie de consultanță?

Dacă aveți nevoie de ajutor sau doriți să aflați informații suplimentare despre serviciile și vehiculele pe care le comercializăm, vă invităm să ne contactați.