Skip to the content

NOUL IVECO S-WAY, FUEL HERO

 

→ Solicită o ofertă

Cu noul motor C13 de 490 CP puteți obține o reduce a consumului de combustibil de până la 4%. Pachetul de conectivitate Smart Pack este oferit gratuit pentru o perioadă de 60 de luni.


Noul IVECO S-WAY este vehiculul ideal pentru misiunile de transport de lungă distanță și cea mai bună soluție pentru proprietarul de flotă:

  • Nouă ofertă de motoare, extinsă cu versiuni Cursor 13 de 490 și 530 CP
  • Nouă generație de axe spate cu rapoarte optimizate pentru consumul de combustibil
  • Aerodinamică îmbunătățită, obținută prin intermediul unui deflector de înaltă eficiență pentru stâlpul A
  • Nou sistem de aer condiționat cu funcție automată „eco mode”
Gama HEAVY
Model S-WAY*
Dobanda fixă 2,99% 3,49%
Durata leasing - luni 12 - 48 60
Avans minim 10%
Taxa de management 1,50% din pretul de achizitie
Comision de administrare lunar 0
Valoare reziduala maxim 10%
Asigurare Broker BRD Sogelease
Valabilitate Campanie 01.01.2023 – 31.03.2023
Termene și condiții:
  • Campanie valabilă până la data de 31.03.2023:
  • Campania se aplică vehiculelor noi din gama AUTOTRACTOR IVECO S-WAY care nu fac obiectul altor campanii naționale IVECO.
  • (*) Dobândă fixă de 2,99% pentru leasing financiar pentru perioadă de finanțare cuprinsă între 12 și de 48 de luni și de 3,49% pentru o perioadă de finațare de 60 de luni, avans începând de la 10%.
  • Oferta de finanţare este indicativă, supusă unor condiţii suplimentare de aprobare şi nu obligă din punct de vedere juridic.
Dacă doriți mai multe detalii despre această ofertă sau despre toate campaniile în vigoare din rețeaua BRIARIS, vă invităm să completați formularul de mai jos.

Formular de contact

Lăsaţi-ne datele dvs. de contact, iar specialistul nostru vă va contacta pentru a vă ajuta să decideți care este cea mai bună soluţie pentru business-ul dvs.

Acord de prelucrare a datelor personale

Prin trimiterea formularului, utilizatorul este de acord cu Informarea de confidențialitate și își dă consimțământul pentru prelucrarea datelor transmise în scopul prelucrării cererii. Pentru prelucrări de date adiționale, în scopurile și procesele detaliate mai jos, vă rugăm bifați una din opțiunile disponibile:

prelucrarea datelor mele de către BRIARIS pe suport de hârtie, prin mijloace automate sau electronice, inclusiv prin poștă sau e-mail, telefon (de exemplu, apeluri telefonice automate, SMS, MMS, fax, aplicații), cu scopul de a primi comunicări comerciale și buletine informative, precum și de publicitate privind produsele și serviciile Briaris
comunicarea datelor mele către filialele, partenerii, precum și către distribuitorii din rețeaua BRIARIS și prelucrării de către aceștia, cu scopul de a primi comunicări comerciale, materiale publicitare despre produsele și serviciile lor sau atunci cand acestia efectuază cercetări de piață.

Briaris

Rețeaua Briaris
Rețeaua Briaris

Service profesionist

În rețeaua BRIARIS vă oferim activități de reparații, întreținere și mentenanță sau piese de schimb:

București  0723 313 949

Alba           0745 639 547

Craiova      0723 313 939

Rm.Vâlcea  0723 313 969

Târgoviște  0745 349 337

Cluj             0723 146 210

SUPORT PROFESIONIST

Ai nevoie de consultanță?

Dacă aveți nevoie de ajutor sau doriți să aflați informații suplimentare despre serviciile și vehiculele pe care le comercializăm, vă invităm să ne contactați.