Skip to the content

Piese de schimb & Accesorii IVECO

Piese IVECO gama GENUINE

Piese IVECO gama GENUINE

BRIARIS vă pune la dispoziție un stoc de piese actualizat în permanență, piese de origine IVECO.
Dacă doriți să aflați mai multe detalii despre IVECO gama GENUINE, vă invităm să accesați butonul de mai jos.

IVECO Accesorii

Timpul petrecut la bordul camionului dumneavoastră marca IVECO pentru mulți dintre dumneavoastră  se poate transforma de la un loc de muncă la un mod de a-ți petrece ziua și uneori noaptea la bordul unui camion 

Atunci când ne treceți pragul, dorim ca interacțiunea dumneavoastră cu întreg personalul BRIARIS să fie una plăcută și eficientă însă ne dorim și ca nevoia de a găsi rapid accesoriul de care aveți nevoie pentru personalizarea autovehiculului dumneavoastra, să fie satisfăcută imediat. Vă invităm să accesați această secțiune și să aflați mai multe detalii despre accesoriul dorit.

IVECO REMAN

Remanufacturarea (refabricarea) pieselor, este procesul industrial prin care profesioniștii IVECO, printr-o tehnologie de remanufacturare ecologică reintroduc piesele uzate în circuitul reutilizării acestora ca piese fiabile, de calitate, reducând astfel deșeurile și poluarea mediului.

De ani buni IVECO a demonstrat prin strategia sa de dezvoltare că sustenabilitatea deține un rol important în companie, iar remanufacturarea pieselor uzate, refolosirea și reintroducerea lor în circuitul economic face acest lucru și mai evident.

NEXPRO by IVECO

NEXPRO by IVECO

Piese de schimb WECOR by Atlas

Manager Piese de schimb - Florin Paducel
0723 660 480
florin.paducel@briaris.ro

Formular de contact

Lăsaţi-ne datele dvs. de contact, iar specialistul nostru vă va contacta pentru a vă ajuta să decideți care este cea mai bună soluţie pentru business-ul dvs.

Acord de prelucrare a datelor personale

Prin trimiterea formularului, utilizatorul este de acord cu Informarea de confidențialitate și își dă consimțământul pentru prelucrarea datelor transmise în scopul prelucrării cererii. Pentru prelucrări de date adiționale, în scopurile și procesele detaliate mai jos, vă rugăm bifați una din opțiunile disponibile:

prelucrarea datelor mele de către BRIARIS pe suport de hârtie, prin mijloace automate sau electronice, inclusiv prin poștă sau e-mail, telefon (de exemplu, apeluri telefonice automate, SMS, MMS, fax, aplicații), cu scopul de a primi comunicări comerciale și buletine informative, precum și de publicitate privind produsele și serviciile Briaris
comunicarea datelor mele către filialele, partenerii, precum și către distribuitorii din rețeaua BRIARIS și prelucrării de către aceștia, cu scopul de a primi comunicări comerciale, materiale publicitare despre produsele și serviciile lor sau atunci cand acestia efectuază cercetări de piață.

SUPORT PROFESIONIST

Ai nevoie de consultanță?

Dacă aveți nevoie de ajutor sau doriți să aflați informații suplimentare despre serviciile și vehiculele pe care le comercializăm, vă invităm să ne contactați.