Skip to the content

Piese de schimb

Vă punem la dispoziție un stoc de piese de schimb originale, stoc actualizat în permanență pentru a putea veni în întâmpinarea nevoii dumneavoastre cu o soluționare imediată.

Fie că aveți în flota dumneavoastră un autovehicul comercial marca Iveco, un autovehicul pentru transportul persoanelor marca Iveco Bus, un camion puternic cum sunt cele create de Iveco Astra sau un utilaj marca Weycor, un consultant al departamentului Piese de Schimb vă poate ajuta să găsiți piesa de schimb de care aveți nevoie.

Piese de origine, filtre de ulei, filtre de combustibi, filtre de aer, discuri de fână, rulmenți, bare de protecție, parbrize, motoare, turbine etc. vă invităm să trimiteți solicitarea dumneavoastra la office@briaris.ro și vă vom contacta.

Vezi promoțiile actuale Briaris

 

Rețeaua Briaris
Rețeaua Briaris

Service profesionist

Rețeaua Briaris îți stă la dispoziție pentru service profesionist sau informații suplimentare prin cele 4 centre de service proprii:

București  0721 293 671

Craiova     0723 313 939

Vâlcea       0723 313 969

Cluj           0723 146 210

SUPORT PROFESIONIST

Ai nevoie de consultanță?

Dacă ai nevoie de ajutor sau dorești să afli informații suplimentare despre serviciile și vehiculele noastre, te invităm să ne contactezi.