Skip to the content

Întreținere gratuită timp de 3 ani

LA ACHIZIȚIA UNUI

IVECO DAILY MY 2022

echipat cu motor de 2,3 l sau 3 l primiți  gratuit mentenanță timp de 3 ani*.

Campania include operațiunile de întreținere programată conform planului de întreținere dat de producător și se adresează posesorilor de vehicule care se încadrează următoarelor categorii/misiuni de transport:

  • Misiune extraurbană (viteza medie între 35 si 60 km/h) pentru 36 de luni, în limita a 30 000km/an
  • Misiune urbana (viteza medie între 20 și 35 km/h) pentru 36 de luni, în limita a 30 000km/an



                                      

*Termene și condiții:

  1. Organizator BRIARIS - dealer autorizat IVECO
  2. Campania se adresează sectoarelor de activitate - logistică & distribuție
  3. Campania este valabilă doar la achiziția vehiculele IVECO DAILY MY 2022, echipate cu motor F1A și F1C și cutie de viteze mecanică sau automată
  4. Campania este valabilă doar pentru vehiculele de tip VAN sau pentru următoarele tipuri de caroserie: box aluminiu, platformă cu prelată, izoterm sau frigorific.
  5. Campania are aplicabilitate națională și acoperă doar intervențiile făcute în service-urile din rețeaua IVECO România
  6. Campania nu se adresează mașinilor care fac transport extern sau sunt echipate cu o caroserie de tip bena basculabila care au inclus în dotare PTO
  7. Ne rezervăm dreptul de a modifica sau anula campania în cazul unor circumstanțe imprevizibile sau de forță majoră, fără a notifica în prealabil.

Valabilitate campanie: 01 ianuarie – 31 martie 2024, numai în rețeaua de Vânzări și Service BRIARIS.

Formular de contact

Lăsaţi-ne datele dvs. de contact, iar specialistul nostru vă va contacta pentru a vă ajuta să decideți care este cea mai bună soluţie pentru business-ul dvs.

Acord de prelucrare a datelor personale

Prin trimiterea formularului, utilizatorul este de acord cu Informarea de confidențialitate și își dă consimțământul pentru prelucrarea datelor transmise în scopul prelucrării cererii. Pentru prelucrări de date adiționale, în scopurile și procesele detaliate mai jos, vă rugăm bifați una din opțiunile disponibile:

prelucrarea datelor mele de către BRIARIS pe suport de hârtie, prin mijloace automate sau electronice, inclusiv prin poștă sau e-mail, telefon (de exemplu, apeluri telefonice automate, SMS, MMS, fax, aplicații), cu scopul de a primi comunicări comerciale și buletine informative, precum și de publicitate privind produsele și serviciile Briaris
comunicarea datelor mele către filialele, partenerii, precum și către distribuitorii din rețeaua BRIARIS și prelucrării de către aceștia, cu scopul de a primi comunicări comerciale, materiale publicitare despre produsele și serviciile lor sau atunci cand acestia efectuază cercetări de piață.
Rețeaua Briaris
Rețeaua Briaris

Service profesionist

În rețeaua BRIARIS vă oferim activități de reparații, întreținere și/sau mentenanță, sau piese de schimb:

București  0723 313 949

Alba           0745 639 547

Craiova      0723 313 939

Rm.Vâlcea  0723 313 969

Târgoviște  0745 349 337

Cluj             0723 146 210

SUPORT PROFESIONIST

Ai nevoie de consultanță?

Dacă doriți să achiziționați un vehicul, un autobuz, sau doriți informații suplimentare despre serviciile BRIARIS, vă invităm să ne contactați.