Skip to the content

IVECO DRIVERS FIDELITY CLUB

DRIVER FIDELITY CLUB - PROGRAM DE LOIALITATE DEDICAT ȘOFERILOR DE CAMIOANE

IVECO S-WAY

IVECO DRIVER FIDELITY CLUB este programul exclusiv, creat pentru șoferii de camioane IVECO S-WAY, care pot câștiga premii fantastice în timp ce se află la bordul camionului: punctele se acumulează în funcție de kilometrajul parcurs și de stilul de condus.

ÎNSCRIE-TE ÎN CLUB!

PENTRU ÎNSCRIEREA ÎN PROGRAM, TREBUIE SĂ URMEZI PAȘII DE MAI JOS:

 1. Descarcă aplicația Easy Way
 2. Înregistrează-te cu IVECO ON din aplicație
 3. Conectează-ți vehiculul
 4. Se asociază cardul șoferului
 5. Înscrie-te în club
 6. Începe să conduci, pentru a aduna puncte.
Descarcă aplicația Easy Way, înregistrează-te cu IVECO ON și începi să conduci!

CLUBUL ȘOFERILOR APRECIAT
ȘI DE PROPRIETARII DE FLOTE

OBȚINE BENEFICII CU INIȚIATIVA NOASTRĂ
"MEMBER GET MEMBER"

DRIVER FIDELITY CLUB IVECO este potrivit atât pentru șoferi, cât și pentru proprietarii de flotă.

Șoferii sunt recompensați pentru stilul lor de conducere sigur și eficient, ajutând proprietarii să reducă riscurile și consumul de combustibil, optimizând în același timp costurile.

Convinge-ți prietenii să se alăture Clubului DRIVER FIDELITY CLUB și vor primi 300 de puncte!

Distribuie codul promoțional: atunci când prietenul tău va începe să adune puncte, vei fi automat recompensat cu 500 de puncte.

PREMII FANTASTICE

Vizualizează catalogul cu premii direct în aplicația Easy Way și revendică-ți premiul folosind punctele acumulate. Acum poți utiliza noul Skill Drivers Fidelity Club pe IVECO DRIVER PAL pentru a-ți verifica soldul de puncte: poți afla informații despre punctele acumulate, actualizări ale nivelului la care ai ajuns și poți afla cum să îți îmbunătățești stilul de condus. 

"Drivers Fidelity Club" TERMENI ȘI CONDIȚII DE PARTICIPARE

Drivers Fidelity Club ("Programul") recompensează comportamentul adecvat la volan, contribuind la reducerea riscurilor legate de conducere și a impactului acestora, precum și atenția acordată respectării normelor codului rutier, în vederea economisirii de bani și a asigurării durabilității mediului.

IVECO S.p.A. ("IVECO"), cu sediul social în via Puglia n. 35, 10156 Torino (TO) - nr. TVA și cod fiscal 09709770011, promovează programul prin intermediul EWA.

Vă rugăm să citiți cu atenție acești termeni și condiții de participare. Prin participarea la acest program, participanții sunt de acord să respecte termenii descriși în prezentul document ("Termeni") și toți termenii încorporați prin referință.Programul este oferit la discreția exclusivă a IVECO. Programul este disponibil persoanelor fizice numai pentru uz personal și este limitat la un singur cont per persoană fizică. Corporațiile, asociațiile sau alte grupuri nu pot participa la Program. Programul nu poate fi utilizat în scopuri de afaceri sau comerciale, iar Iveco poate refuza să creeze un cont din orice motiv.

Persoanele eligibile pentru Program („Participant”) sunt limitate la persoanele fizice individuale care:

 1. conduc un IVECO S-way și un IVECO X-way, cu serviciul conectat relevant activat;
 2. dețin un card de conducere („card de conducere”), cardul de tahograf solicitat prin lege pentru toți conducătorii de camioane comerciale, asociat personal cu conducătorul auto și eliberat de o autoritate competentă; 
 3. utilizează aplicația Easy Way App („EWA”), aplicația șoferului Iveco, în condițiile stabilite mai jos.

Participanții se pot înscrie și înregistra în sistemul IvecoON (atât pe portalul web, cât și în aplicația șoferului) pentru a vizualiza informațiile referitoare la vehiculul (vehiculele) pe care îl (le) conduc. Înregistrarea în sistem se poate face prin intermediul www.Iveco-on.com sau direct pe EWA, creând un „profil IvecoON”, pe care participanții trebuie să îl aibă pentru a putea accesa EWA.

Pentru a crea un profil IvecoON, participanții trebuie să furnizeze informații personale pe EWA și să accepte termenii și condițiile de participare dedicate și politica de confidențialitate, precum și formularele de consimțământ pentru utilizarea datelor în scopul participării și pentru prelucrarea în scopuri de marketing, astfel cum sunt descrise în informațiile specifice din EWA.

Participanții sunt singurii responsabili pentru menținerea exactității informațiilor din cont și pentru actualizarea acestora, după caz.

Un singur cont de profil IvecoOn poate fi asociat cu un singur card de conducere și cu o singură adresă de e-mail. În cazul unui litigiu cu privire la dreptul de proprietate asupra contului de program, participanții vor fi considerați titularul autorizat al contului de la adresa de e-mail transmisă în momentul înscrierii. În sensul acestor Termeni, „titularul autorizat al contului” este persoana fizică căreia îi este atribuită adresa de e-mail transmisă de către un furnizor de internet, un furnizor de servicii online sau o altă organizație care este responsabilă de atribuirea adreselor de e-mail pentru domeniul asociat adresei de e-mail transmise

Dacă nu este creat un profil IvecoON, descărcarea EWA nu va fi suficientă pentru a participa la inițiativă.

Programul este o modalitate prin care IVECO recompensează și mulțumește șoferilor IVECO S-way și IVECO X-way pentru adoptarea unor măsuri concrete privind comportamentul la volan. Trebuie remarcat faptul că nu sunt necesare elemente de îndemânare din partea participanților pentru participarea la Program.

Participanții pot câștiga puncte („POINT”) prin respectarea anumitor condiții și stiluri de conducere, evaluate de EWA.

Evaluarea stilului de conducere („DSE”), legată de scorul de economisire a combustibilului, este un scor cuprins între 0 și 100 care evaluează calitatea stilului de conducere al conducătorului auto în ceea ce privește mai mulți indicatori cheie de performanță (KPI) legați de economisirea combustibilului, îngrijirea vehiculului și siguranța la volan. DSE este evaluat integral de Iveco pe EWA și este calculat în conformitate cu o metodologie specifică dezvoltată de Iveco. 

Punctele acumulate vor fi afișate zilnic pe EWA în funcție de grupurile definite după cum urmează:

 1. Dacă media DSE (scorul de economisire a combustibilului) al călătoriei este între 60 și 69, șoferul va primi 0,5 PUNCTE la fiecare 10 km
 2. Dacă media DSE (scorul de economisire a combustibilului) al călătoriei este între 70 și 79, șoferul va primi 1 PUNCT la fiecare 10 km
 3. Dacă media DSE (scorul de economisire a combustibilului) al călătoriei este între 80 și 89, șoferul va primi 1,5 PUNCTE la fiecare 10 km
 4. Dacă media DSE (scorul de economisire a combustibilului) a călătoriei este mai mare de 90, șoferul va primi 2 PUNCTE la fiecare 10 km

Anumite comportamente (denumite „acceleratoare”) vor fi, de asemenea, măsurate și urmărite pentru a permite participanților să fie recompensați cu PUNCTE suplimentare în timpul programului. Acestea constau în realizarea de acțiuni fără elemente de competență detaliate în EWA și sunt considerate adecvate, nefiind neapărat legate de stilul de conducere. În plus, acceleratoarele nu urmează nicio abordare discriminatorie.

PUNCTELE atribuite de EWA vor fi monitorizate de IVECO.

În cazul unor erori ale algoritmului de calculare a PUNCTELOR atribuite, IVECO își rezervă dreptul de a redefini alocarea PUNCTELOR.

În calitate de membri ai programului, participanții câștigă PUNCTE care determină beneficiile în puncte.

Pentru a răscumpăra recompensele, participanții trebuie să fi acumulat numărul minim de PUNCTE stabilit pentru un anumit beneficiu, astfel cum este indicat în EWA. Participanții vor găsi recompensele eligibile listate în contul lor personal. Valoarea premiilor din catalog este exprimată în PUNCTE.

Participanții vor primi invitații prin e-mail atunci când recompensele pentru evenimente sunt disponibile, dacă nu au optat pentru a nu mai primi e-mailuri privind Programul.

Recompensele și/sau PUNCTELE obținute prin intermediul Programului nu au valoare în numerar, nu sunt transferabile, iar participanții nu au niciun drept de proprietate asupra recompenselor sau a altor beneficii ale Programului. PUNCTELE nu pot fi schimbate niciodată în numerar.

PUNCTELE creditate în profilul IvecoOn vor fi diminuate sau anulate, după caz, dacă sunt obținute prin fraudă sau prin alte activități care încalcă acești Termeni. Vânzarea, trocul, transferul sau atribuirea oricăror recompense sau beneficii oferite prin Program, altele decât cele oferite de noi, este interzisă în mod expres.

Iveco nu este responsabilă pentru recompensele și/sau PUNCTELE pierdute sau răscumpărate ca urmare a unei activități frauduloase.

Iveco își rezervă dreptul de a modifica recompensele Programului, modul în care Participanții câștigă PUNCTE și modul în care IVECO evaluează și recompensează activitatea Programului.

Iveco își rezervă dreptul de a limita numărul sau tipurile de recompense sau beneficii pe care Participanții le pot primi sau câștiga, într-o anumită perioadă de timp sau pe durata Programului, și/sau orice combinație a acestora.

Programul va fi comunicat exclusiv participanților prin e-mail sau prin intermediul EWA.

Nu se va face nicio comunicare cu privire la inițiativă, cu excepția informării participanților cu privire la lansarea acesteia; prin urmare, aceasta exclude orice scop comercial pe care inițiativa l-ar putea avea.

Inițiativa este valabilă de la 11 aprilie 2024 până la 10 aprilie 2025.

Programul este oferit la discreția exclusivă a IVECO. Iveco poate, la discreția sa, să anuleze, să modifice, să restricționeze sau să pună capăt acestor Termeni ai Programului și/sau Programului sau oricărui aspect sau caracteristică a Programului în orice moment, fără notificare prealabilă, chiar dacă astfel de modificări pot afecta valoarea recompenselor sau beneficiilor deja acumulate sau câștigate și/sau capacitatea de a răscumpăra recompensele sau beneficiile acumulate. 

IVECO își rezervă dreptul de a exclude un participant sau de a întrerupe participarea la program și de a verifica profilul IvecoOn în orice moment, la discreția sa. Orice suspiciune de abuz al Programului, nerespectarea oricărui Termen al Programului timp de mai mult de 24 de luni, activitate ilegală, fraudă, declarații false sau alt comportament incompatibil cu acești Termeni ai Programului și/sau în detrimentul Iveco sau al intereselor Iveco, inclusiv, fără limitare, orice suspiciune de utilizare ilegală, frauduloasă sau neautorizată a oricăror recompense ale Programului face ca Participanții să nu mai fie eligibili pentru participarea ulterioară la Program. În acest caz, orice recompense sau beneficii din contul participantului expiră automat, iar accesul la program și la funcții încetează automat. În cazul în care Iveco suspectează o activitate ilegală, fraudă, fals în declarații, abuz sau încălcare a acestor Termeni, Iveco are, de asemenea, dreptul de a lua măsurile legale corespunzătoare, la propria discreție.

Dacă un participant decide că nu mai dorește să facă parte din program, se dezabonează de la EWA.

Participanții sunt de acord să apere, să despăgubească și să despăgubească Iveco, părinții, filialele, afiliații, partenerii, licențiatorii, ofițerii, directorii, angajații și agenții Iveco pentru orice pierderi, daune sau costuri, inclusiv onorariile rezonabile ale avocaților, rezultate din orice reclamație, acțiune sau cerere a unei terțe părți care rezultă din participarea participantului la program prin încălcarea oricărei legi, norme, reglementări sau a acestor condiții ale programului.

Nici Iveco și nici părinții, filialele, afiliații, partenerii sau licențiatorii Iveco nu fac nicio declarație și nu oferă nicio garanție de niciun fel, expresă sau implicită, în legătură cu acești termeni sau cu Programul sau cu oricare dintre recompensele asociate cu Programul, inclusiv, dar fără a se limita la, garanțiile de vandabilitate, neîncălcare sau adecvare la un anumit scop, cu excepția cazului în care aceste declarații și garanții nu pot fi excluse prin lege.

Participanții sunt de acord că nici Iveco, nici părinții, filialele, afiliații, partenerii sau licențiatorii Iveco nu vor fi responsabili sau răspunzători pe bază de contract, garanție sau delict (inclusiv neglijență) pentru orice (a) întrerupere a activității; (b) întârzieri sau întreruperi ale accesului la Program; (c) nelivrarea, pierderea, furtul, livrarea eronată, coruperea, distrugerea sau alte modificări ale datelor (d) pierderi sau daune de orice fel suferite ca urmare a tranzacțiilor cu sau a prezenței pe site a linkurilor către terți sau a utilizării oricărei recompense sau beneficii a programului; (e) viruși informatici, defecțiuni de sistem sau disfuncționalități care pot apărea în legătură cu utilizarea site-ului, inclusiv în timpul hiperlinkului către sau de pe site-urile web ale terților; (f) orice inexactități sau omisiuni în conținutul Programului; sau (g) evenimente dincolo de controlul rezonabil. Iveco nu face declarații și nu garantează că defectele sau erorile vor fi corectate.

Nici Iveco și nici părinții, filialele, afiliații, partenerii sau licențiatorii Iveco nu vor fi răspunzători pentru niciun fel de daune indirecte, speciale, punitive, accidentale sau consecvente de orice fel (inclusiv pierderea de profit) legate de Program, fie în contract, garanție sau delict (inclusiv neglijență), chiar dacă Iveco a fost informat cu privire la posibilitatea unor astfel de daune.

Participanții sunt de acord că nicio reclamație sau acțiune contractuală, în garanție sau delictuală (inclusiv neglijența) care decurge din sau are legătură cu participarea la program, cu utilizarea recompenselor sau cu prezentele condiții nu poate fi introdusă după mai mult de un (1) an de la apariția cauzei acțiunii legate de respectiva reclamație sau acțiune. Iveco nu are nicio altă obligație, răspundere sau responsabilitate față de participanți.

Programul și Termenii programului vor fi reglementate și interpretate în conformitate cu legislația materială a Italiei, fără a se face referire la conflictele de legi.

Toate litigiile care decurg din sau în legătură cu Programul și Condițiile Programului vor fi soluționate definitiv de instanța competentă.

În conformitate cu Regulamentul european 679/2016 privind protecția datelor, datele cu caracter personal colectate în legătură cu Programul vor fi prelucrate manual și electronic exclusiv în scopul gestionării tuturor activităților legate de participarea la această inițiativă.

Dacă este necesar să se colecteze consimțământul participanților pentru activitățile legate de participarea la această inițiativă, participanții implicați vor fi contactați în acest scop și li se vor descrie scopurile pentru care este necesar consimțământul. Acest consimțământ va fi colectat și gestionat în conformitate cu reglementările aplicabile în materie de confidențialitate și poate fi retras în orice moment, în scris, la adresa de mai jos.

Furnizarea de date în scopul participării este opțională, dar lipsa furnizării acestor date de către participanți exclude posibilitatea acordării premiilor.

Datele participanților vor fi divulgate numai părților comerciale autorizate care au obligații contractuale specifice și care le pot utiliza exclusiv pentru îndeplinirea scopurilor acestei inițiative. Datele participanților nu vor fi difuzate nimănui.

După finalizarea procedurilor de gestionare a programului, datele vor fi șterse în termen de 6 luni. În orice caz, participanții pot solicita corectarea sau ștergerea datelor lor sau pot depune o obiecție cu privire la prelucrarea datelor lor contactând IVECO la adresa de e-mail privacy-compliance@ivecogroup.com a proprietarului, promotor al inițiativei menționate anterior.

Pentru informații despre program, contactați Iveco la adresa telematics@iveco.com

Iveco nu este răspunzătoare pentru cererile sau corespondența pierdute sau întârziate prin poștă sau pe internet.

Rețeaua Briaris
Rețeaua Briaris

Service profesionist

În rețeaua BRIARIS vă oferim activități de reparații, întreținere și/sau mentenanță, sau piese de schimb:

București  0723 313 949

Alba           0745 639 547

Craiova      0723 313 939

Rm.Vâlcea  0723 313 969

Târgoviște  0745 349 337

Cluj             0723 146 210

SUPORT PROFESIONIST

Ai nevoie de consultanță?

Dacă doriți să achiziționați un vehicul, un autobuz, sau doriți informații suplimentare despre serviciile BRIARIS, vă invităm să ne contactați.