Skip to the content

Liderul te ține în mișcare

IVECO DAILY este pentru al patrulea an consecutiv, pe segmentul 3,5 - 7,49 tone,

LIDER DE PIAȚĂ

 • ECONOMIE DE COMBUSTIBIL DE PÂNĂ LA 6%

  Noile motoare ale modelului IVECO Daily se remarcă prin economia de combustibil: motorul de 2,3 l obţine o reducere de până la 6% (ciclu WLTP), prin intermediul unei presiuni crescute cu 25% (2.000 bar) în sistemul common rail, pentru îmbunătăţirea eficienţei combustiei, şi prin intermediul unor pistoane de oţel, cu rezistenţă termo-mecanică îmbunătăţită.

     OFERTĂ OPTIMIZATĂ DE MOTOARE

  Economie de combustibil de până la 6% pentru motorul de 2,3 l (ciclu WLTP), creştere a cuplului cu până la 15%, pentru aplicaţii mai solicitante, şi conformitate cu Factorul 1 - mai mult decât cerinţele Euro 6.

  OPORTUNITĂŢI NELIMITATE

  Oricare ar fi misiunea ta, vei gasi vehiculul Daily perfect pentru afacerea ta, cu cea mai vastă varietate de produse din industrie. Personalizează-ţi Daily din varietatea practic infinită de soluţii de carosierie vi selectează varianta care satisface necesităţile tale de transport.

   
   
  VOLUME GENEROASE PENTRU MARFA TA

  Daily este singurul furgon care oferă volume de la 7,3 m3 până la unicul 19,6 m3, iar Daily şasiu este perfect pentru o varietate generoasă de carosări. 


  Gama (Light)  LIGHT*
  Model  Furgon & Șasiu + Suprastructură
  Dobândă fixă  0% 1.99% 2.99% 3.49% 3.99%
  Durată leasing - luni  12 24 36 48 60
  Avans minim  10%
  Valoare finanțată netă maxima/unitate  45.000 EUR
  Taxă de management  2% din prețul de achiziție
  Comision de administrare lunar  3,5 EUR/unitate
  Valoare reziduală  0,1%
  Tipul finanțării  Leasing financiar
  Asigurare Broker  BRD Sogelease
  Valabilitate Campanie  02.10.2023 – 31.12.2023
Termene și condiții:
 • Campanie supusă unor termene şi condiţii
 • Campania se aplică pentru vehiculele din gama LIGHT Furgon & Șasiu + Suprastructură.
 • Avans minim 10%
 • Taxa de management 2% din preţul de achiziţie
 • Comision de administrare lunar 3,5 EUR/unitate
 • Valoare reziduală 0,1%
 • Tipul finanţării - Leasing financiar
 • Asigurare Broker BRD Sogelease
 • * Valabil pentru maxim 5 unități/client
 • Campanie valabilă până la data de 31.12.2023
 • Oferta de finanţare este indicativă, supusă unor condiţii suplimentare de aprobare şi nu obligă din punct de vedere juridic.
Dacă doriți mai multe detalii despre această ofertă sau despre toate campaniile în vigoare din rețeaua BRIARIS, vă invităm să completați formularul de mai jos.

Formular de contact

Lăsaţi-ne datele dvs. de contact, iar specialistul nostru vă va contacta pentru a vă ajuta să decideți care este cea mai bună soluţie pentru business-ul dvs.

Acord de prelucrare a datelor personale

Prin trimiterea formularului, utilizatorul este de acord cu Informarea de confidențialitate și își dă consimțământul pentru prelucrarea datelor transmise în scopul prelucrării cererii. Pentru prelucrări de date adiționale, în scopurile și procesele detaliate mai jos, vă rugăm bifați una din opțiunile disponibile:

prelucrarea datelor mele de către BRIARIS pe suport de hârtie, prin mijloace automate sau electronice, inclusiv prin poștă sau e-mail, telefon (de exemplu, apeluri telefonice automate, SMS, MMS, fax, aplicații), cu scopul de a primi comunicări comerciale și buletine informative, precum și de publicitate privind produsele și serviciile Briaris
comunicarea datelor mele către filialele, partenerii, precum și către distribuitorii din rețeaua BRIARIS și prelucrării de către aceștia, cu scopul de a primi comunicări comerciale, materiale publicitare despre produsele și serviciile lor sau atunci cand acestia efectuază cercetări de piață.
Rețeaua Briaris
Rețeaua Briaris

Service profesionist

În rețeaua BRIARIS vă oferim activități de reparații, întreținere și/sau mentenanță, sau piese de schimb:

București  0723 313 949

Alba           0745 639 547

Craiova      0723 313 939

Rm.Vâlcea  0723 313 969

Târgoviște  0745 349 337

Cluj             0723 146 210

SUPORT PROFESIONIST

Ai nevoie de consultanță?

Dacă doriți să achiziționați un vehicul, un autobuz, sau doriți informații suplimentare despre serviciile BRIARIS, vă invităm să ne contactați.