Skip to the content

Piese de schimb IVECO REMAN

Cu ajutorul specialiștilor IVECO, vă oferim acum și varianta pieselor de schimb remanufacturate marca REMAN. 
Uneori, o alternativă care vă ajută să faceți economie de preț fără însă a face rabat de la calitate, piesele REMAN reprezintă o soluţie la îndemâna dumneavoastră atunci cînd aveți nevoie să schimbați piesele vechi sau defecte ale vehiculul dumneavoastră uzat: piese fiabile, durabile, care beneficiază de garanție la fel ca o piesă nouă. 

       

Servodirecție, cutie de viteze, etriere frână, kit ambreiaj, tobe catalitice, rezervoare cobustibilmotoare, turbine etc., vă invităm să consultați materialele de mai jos și să completați formularul sau să trimiteți direct solicitarea dumneavoastră la office@briaris.ro și vom găsi piesa pe care o căutați.

Formular de contact

Lăsaţi-ne datele dvs. de contact, iar specialistul nostru vă va contacta pentru a vă ajuta să decideți care este cea mai bună soluţie pentru business-ul dvs.

Acord de prelucrare a datelor personale

Prin trimiterea formularului, utilizatorul este de acord cu Informarea de confidențialitate și își dă consimțământul pentru prelucrarea datelor transmise în scopul prelucrării cererii. Pentru prelucrări de date adiționale, în scopurile și procesele detaliate mai jos, vă rugăm bifați una din opțiunile disponibile:

prelucrarea datelor mele de către BRIARIS pe suport de hârtie, prin mijloace automate sau electronice, inclusiv prin poștă sau e-mail, telefon (de exemplu, apeluri telefonice automate, SMS, MMS, fax, aplicații), cu scopul de a primi comunicări comerciale și buletine informative, precum și de publicitate privind produsele și serviciile Briaris
comunicarea datelor mele către filialele, partenerii, precum și către distribuitorii din rețeaua BRIARIS și prelucrării de către aceștia, cu scopul de a primi comunicări comerciale, materiale publicitare despre produsele și serviciile lor sau atunci cand acestia efectuază cercetări de piață.
Rețeaua Briaris
Rețeaua Briaris

Service profesionist

În rețeaua BRIARIS vă oferim activități de reparații, întreținere și/sau mentenanță, sau piese de schimb:

București  0723 313 949

Alba           0745 639 547

Craiova      0723 313 939

Rm.Vâlcea  0723 313 969

Târgoviște  0745 349 337

Cluj             0723 146 210

SUPORT PROFESIONIST

Ai nevoie de consultanță?

Dacă doriți să achiziționați un vehicul, un autobuz, sau doriți informații suplimentare despre serviciile BRIARIS, vă invităm să ne contactați.