Skip to the content
Menu

Piese de schimb NEXPRO by IVECO

Fie că aveți în flota dumneavoastră un autovehicul comercial marca IVECO, un autovehicul pentru transportul persoanelor marca IVECO Bus sau un camion puternic cum sunt cele create de ASTRA Truck, un consultant al departamentului Piese de Schimb vă poate ajuta să găsiți piesa de schimb de care aveți nevoie.
                                                      

Piese de origine, filtre de ulei, filtre de combustibil, filtre de aer, discuri de fână, rulmenți, bare de protecție, parbrize, motoare, turbine etc. vă invităm fie să apelați unul din numerele de telefon afișate mai sus, să trimiteți solicitarea dumneavoastră la office@briaris.ro sau să completați formularul de mai jos.

Vezi promoțiile actuale Briaris

 

Formular de contact

Lăsaţi-ne datele dvs. de contact, iar specialistul nostru vă va contacta pentru a vă ajuta să decideți care este cea mai bună soluţie pentru business-ul dvs.

Acord de prelucrare a datelor personale

Prin trimiterea formularului, utilizatorul este de acord cu Informarea de confidențialitate și își dă consimțământul pentru prelucrarea datelor transmise în scopul prelucrării cererii. Pentru prelucrări de date adiționale, în scopurile și procesele detaliate mai jos, vă rugăm bifați una din opțiunile disponibile:

prelucrarea datelor mele de către BRIARIS pe suport de hârtie, prin mijloace automate sau electronice, inclusiv prin poștă sau e-mail, telefon (de exemplu, apeluri telefonice automate, SMS, MMS, fax, aplicații), cu scopul de a primi comunicări comerciale și buletine informative, precum și de publicitate privind produsele și serviciile Briaris
comunicarea datelor mele către filialele, partenerii, precum și către distribuitorii din rețeaua BRIARIS și prelucrării de către aceștia, cu scopul de a primi comunicări comerciale, materiale publicitare despre produsele și serviciile lor sau atunci cand acestia efectuază cercetări de piață.
Rețeaua Briaris
Rețeaua Briaris

Service profesionist

În rețeaua BRIARIS vă oferim activități de reparații, întreținere și/sau mentenanță, sau piese de schimb:

București  0723 313 949

Alba           0745 639 547

Craiova      0723 313 939

Rm.Vâlcea  0723 313 969

Târgoviște  0745 349 337

Cluj             0723 146 210

SUPORT PROFESIONIST

Ai nevoie de consultanță?

Dacă doriți să achiziționați un vehicul sau un utilaj de construcții sau doriți informații suplimentare despre serviciile BRIARIS, vă invităm să ne contactați.