Skip to the content

Gamă completă de piese de schimb NEXPRO by IVECO

Fie că aveți în flota dumneavoastră un autovehicul comercial marca IVECO, un autovehicul pentru transportul persoanelor marca IVECO Bus sau un camion puternic, așa cum sunt cele create de ASTRA Trucks, un consultant al departamentului Piese de Schimb vă poate ajuta să găsiți soluția de care aveți nevoie.

În ofertă sunt incluse: piese de origine, filtre de ulei, filtre de combustibil, filtre de aer, discuri de frână, rulmenți, bare de protecție, parbrize, motoare, turbine etc. Vă invităm să apelați unul dintre numerele de telefon afișate pe site, să trimiteți solicitarea dumneavoastră la office@briaris.ro sau să completați formularul de mai jos.


                                                      

Descoperiți promotiile actuale Briaris 

De ce să alegeți piese de schimb NEXPRO by IVECO 

Gama variată de piese IVECO din gama NEXPRO permite rezolvarea practică a unor probleme de natură tehnică, în cadrul proceselor de întreținere și reparație la nivelul unor autovehicule de mare tonaj. Piesele și accesoriile NEXPRO sunt produse și testate în conformitate cu standardele IVECO, asigurându-se astfel că acestea oferă performanțe optime și durabilitate.

Avantajele economice ale utilizării acestor soluții sunt evidente, deoarece garantează un raport avantajos între calitate și preț. De aceea, reprezintă o soluție convenabilă pe termen lung, privind utilizarea și întreținerea optimă a autovehiculelor comerciale marca IVECO, a modelelor pentru transportul persoanelor din gama IVECO Bus și a camioanelor puternice din gama ASTRA Trucks. 

Gama de piese auto NEXPRO by IVECO include doar produse testate și special proiectate pentru a fi perfect compatibile cu modelele de autovehicul menționate mai sus. Astfel, se asigură o integrare fără probleme în sistemele și componentele acestora, cu impact asupra bunei funcționări și duratei de viață.

Cum alegeți piese de schimb IVECO din gama NEXPRO?

Pentru a alege piesele de schimb destinate autovehiculelor comerciale IVECO, modelelor IVECO Bus și camioanelor ASTRA Trucks, trebuie mai întâi identificate și analizate nevoile specifice ale acestor autovehicule de mare tonaj. O analiză optimă se raportează la specificul și configurația modelului auto, anul său de fabricație, tipul de motor și standardele impuse de legislația în vigoare. 

Vă bucurați de asistență personalizată, oferită de specialiștii departamentului Piese de schimb, astfel încât să identificați soluțiile optime pentru autovehiculele din flota auto administrată. De asemenea, beneficiați de 12 luni garanție la piesele IVECO din gama NEXPRO, dacă montarea este efectuată în cadrul rețelei IVECO. 

Importanța întreținerii periodice a unui autovehicul

Pentru o întreținere eficientă a autovehiculelor, trebuie utilizate doar piese de schimb și accesorii originale. Acestea sunt concepute pentru a asigura compatibilitate și performanță optime, ceea ce contribuie la o funcționare eficientă și durabilă a modelelor din flota dumneavoastră auto. De asemenea, utilizarea acestora poate preveni apariția unor defecțiuni mult mai costisitoare.

Mai mult decât atât, este recomandat să apelați la un service autorizat din rețeaua IVECO, pentru a avea garanția unor lucrări de cea mai bună calitate.  Diagnosticarea corectă a problemelor de natură tehnică la nivelul ansamblurilor de piese, dar și utilizarea unor echipamente tehnologice de ultimă generație, sunt relevante pentru succesul rezultatului obținut. 

Formular de contact

Lăsaţi-ne datele dvs. de contact, iar specialistul nostru vă va contacta pentru a vă ajuta să decideți care este cea mai bună soluţie pentru business-ul dvs.

Acord de prelucrare a datelor personale

Prin trimiterea formularului, utilizatorul este de acord cu Informarea de confidențialitate și își dă consimțământul pentru prelucrarea datelor transmise în scopul prelucrării cererii. Pentru prelucrări de date adiționale, în scopurile și procesele detaliate mai jos, vă rugăm bifați una din opțiunile disponibile:

prelucrarea datelor mele de către BRIARIS pe suport de hârtie, prin mijloace automate sau electronice, inclusiv prin poștă sau e-mail, telefon (de exemplu, apeluri telefonice automate, SMS, MMS, fax, aplicații), cu scopul de a primi comunicări comerciale și buletine informative, precum și de publicitate privind produsele și serviciile Briaris
comunicarea datelor mele către filialele, partenerii, precum și către distribuitorii din rețeaua BRIARIS și prelucrării de către aceștia, cu scopul de a primi comunicări comerciale, materiale publicitare despre produsele și serviciile lor sau atunci cand acestia efectuază cercetări de piață.
Rețeaua Briaris
Rețeaua Briaris

Service profesionist

În rețeaua BRIARIS vă oferim activități de reparații, întreținere și/sau mentenanță, sau piese de schimb:

București  0723 313 949

Alba           0745 639 547

Craiova      0723 313 939

Rm.Vâlcea  0723 313 969

Târgoviște  0745 349 337

Cluj             0723 146 210

SUPORT PROFESIONIST

Ai nevoie de consultanță?

Dacă doriți să achiziționați un vehicul, un autobuz, sau doriți informații suplimentare despre serviciile BRIARIS, vă invităm să ne contactați.