Skip to the content

PETRONAS

PETRONAS Lubricants International (PLI) produce și comercializează o gamă completă de lubrifianți de înaltă calitate pentru automotive și lubrifianți industriali în peste 100 de piețe la nivel global.

IVECO și PLI și-au combinat eforturile în cercetarea și dezvoltarea unor produse de o calitate remarcabilă, cum ar fi uleiurile de motor care reduc atât consumul de combustibil cât și emisiile de carbon, precum noul ulei IVECO URANIA Next, produse care pot fi folosite pentru o multitudine de aplicații, cum ar fi sistemul de frânare, filtru, axe etc., pentru toate gamele de vehicule IVECO (Ușoare, Medii, Grele).

 

IVECO și PETRONAS Lubricants International (PLI) și-au combinat eforturile în cercetarea și dezvoltarea unor produse de o calitate remarcabilă, cum ar fi uleiurile de motor care reduc atât consumul de combustibil cât și emisiile de carbon, precum noul ulei IVECO URANIA Next.

Toate produsele PLI sunt supuse unui expertize tehnice înainte de a trece printr-un proces comun de certificare care va duce la final la obținerea unui CTRContractual Technical Reference”. Acest ”Contract de referință tehnică” certifică unicitatea produselor recomandate pe care Petronas Lubricants le produce pentru IVECO și atestă „calificarea” exclusivă a produselor noastre de către IVECO.

Numai produsele lubrifiante PLI pot afișa CTR pe etichetă.

Produsele PLI pot fi folosite pentru o multitudine de aplicații, cum ar fi sistemul de frânare, filtru, axe etc., pentru toate gamele de vehicule IVECO (Ușoare, Medii, Grele).

IVECO URANIA este lubrifiantul original fabricat pentru toate modelele de camioane IVECO, 100% original care este în măsură să genereze performanță la nivel mondial, cu un impact minim asupra mediului.

PLI și IVECO au stabilit proiectul de pionierat E3, un angajament prin care își propun să obțină reducerea emisiilor și să îmbunătățească eficiența, menținând în același timp fiabilitatea și performanța la nivel înalt.

Acest lucru face ca IVECO URANIA să fie lider în aplicarea metodelor de economisire a energiei fabricând produse specifice, menținând eficiența la standardele IVECO concomitent cu reducerea emisiilor de carbon.

Camioanele IVECO care sunt în funcțiune în permanență, au nevoie de un ulei de motor care să le garanteze eficiența și fiabilitatea, și din acest motiv, PLI și IVECO au conceput uleiuri de motor remarcabile pentru a asigura:

  • economisirea de combustibil
  • emisii reduse

Sistemul de lubrifiere este conceput pentru a maximiza eficiența camionului și, prin urmare, a să reducă TCO (Costul Total de Proprietate) și, în același timp, să crească crească accesibilitatea.

TCO, CNG și ECONOMISIREA COMBUSTIBILULUI sunt targetul lubrifianților IVECO URANIA.

Soluția este sustenabilitatea.

O altă marcă a PETRONAS este Tutela, o marcă dedicată uleiurilor funcționale care ajută la prelungirea duratei de viață a vehiculului dumneavoastră (ulei de transmisie, lichid de frână, lichid de răcire și ungere)

URANIA DAILY

Uleiul de motor IVECO URANIA DAILY 5W30 potrivit camionului tău IVECO DAILY.

URANIA LS

Uleiul de motor IVECO URANIA DAILY LS 5W30 potrivit gamei IVECO DAILY.

URANIA TEK

Uleiul de motor IVECO URANIA DAILY Tek 0W30 ACEA C2 potrivit gamei IVECO DAILY.

URANIA FE

Uleiul de motor IVECO URANIA LS 5W30 ACEA E4, E7 potrivit gamei IVECO - S-WAY, T-WAY sau X-WAY.

URANIA FE-LS

Uleiul de motor IVECO URANIA FE-LS potrivit gamei IVECO - S-WAY, T-WAY sau X-WAY.

URANIA LD7

Uleiul de motor IVECO URANIA LD7 15E40 ACEA E7 potrivit gamei IVECO - S-WAY, T-WAY sau X-WAY.

URANIA LD9

Uleiul de motor IVECO URANIA LD9 10W40 ACEA E7, E9, API CK-4 potrivit  diverselor gamele IVECO.

URANIA NEXT

Uleiul de motor IVECO URANIA OW20 potrivit gamei IVECO - S-WAY, T-WAY sau X-WAY.

Formular de contact

Lăsaţi-ne datele dvs. de contact, iar specialistul nostru vă va contacta pentru a vă ajuta să decideți care este cea mai bună soluţie pentru business-ul dvs.

Acord de prelucrare a datelor personale

Prin trimiterea formularului, utilizatorul este de acord cu Informarea de confidențialitate și își dă consimțământul pentru prelucrarea datelor transmise în scopul prelucrării cererii. Pentru prelucrări de date adiționale, în scopurile și procesele detaliate mai jos, vă rugăm bifați una din opțiunile disponibile:

prelucrarea datelor mele de către BRIARIS pe suport de hârtie, prin mijloace automate sau electronice, inclusiv prin poștă sau e-mail, telefon (de exemplu, apeluri telefonice automate, SMS, MMS, fax, aplicații), cu scopul de a primi comunicări comerciale și buletine informative, precum și de publicitate privind produsele și serviciile Briaris
comunicarea datelor mele către filialele, partenerii, precum și către distribuitorii din rețeaua BRIARIS și prelucrării de către aceștia, cu scopul de a primi comunicări comerciale, materiale publicitare despre produsele și serviciile lor sau atunci cand acestia efectuază cercetări de piață.
Rețeaua Briaris
Rețeaua Briaris

Service profesionist

În rețeaua BRIARIS vă oferim activități de reparații, întreținere și/sau mentenanță, sau piese de schimb:

București  0723 313 949

Alba           0745 639 547

Craiova      0723 313 939

Rm.Vâlcea  0723 313 969

Târgoviște  0745 349 337

Cluj             0723 146 210

SUPORT PROFESIONIST

Ai nevoie de consultanță?

Dacă doriți să achiziționați un vehicul, un autobuz, sau doriți informații suplimentare despre serviciile BRIARIS, vă invităm să ne contactați.