Skip to the content
Menu

Utilaje de constructie WEYCOR by Atlas

Atlas Weyhausen GmbH are o experiență de peste 50 de ani în producția de Încărcătoare frontal compacte, Compactoare de sol vibratoare și Cilindri compactori cu doi tamburi, utilaje destinate mai multor tipuri de aplicații.
Întreaga gamă de utilaje produsă în Germania - marca 
Weycor bt Atlas sunt utilaje apreciate de către clienții din întreaga lume pentru fiabilitatea lor, fiind utilizate cu succes în: industria construcțiilor - manipularea materialelor de construcții, asfaltare, terasamente, etc., horticultură, peisagistică, agricultură, dar și pentru manipularea și reciclarea materialelor. 

Incarcatoare frontal compacte

Încărcătoarele frontal compacte marca Weycor by Atlas beneficiază de ultima tehnologie în materie de mecanisme hidraulice cu schimbare rapidă, frânare negativă, cabină confortabilă sau acționare puternică. Weycor by Atlas este singurul producător care are utilajele echipate cu o pedală separată pentru frânare treptată.

Compactoare de sol vibratoare

Compactoarele de sol vibratoare marca Atlas Weyhausen GmbH sunt utilaj destinate construcțiilor de drumuri, pentru tasare piatră zdrobită/pietriș, nisip și pământ sau terasamente. mai multor tipuri de aplicații, echipate cu motoare diesel cu emisii reduse de ultimă generație care se conformează standardelor stabilite pentru funcționarea utilajelor în condiții grele de lucru, zilnice.

Cilindri compactori cu doi tamburi

Cilindri compactori cu doi tamburi marca Weycor by Atlas sunt utilaje versatile puternice și fiabile, echipamente care asigură soluția perfectă pentru diverse tipuri de aplicații, de la parcări publice sau locuri de parcare care necesită un utilaj de mici dimensiuni, acostamente, benzi de circulație suplimentare pentru lărgirea căilor de rulare sau alte tipuri de lucrări, similare.

 

Formular de contact

Lăsaţi-ne datele dvs. de contact, iar specialistul nostru vă va contacta pentru a vă ajuta să decideți care este cea mai bună soluţie pentru business-ul dvs.

Acord de prelucrare a datelor personale

Prin trimiterea formularului, utilizatorul este de acord cu Informarea de confidențialitate și își dă consimțământul pentru prelucrarea datelor transmise în scopul prelucrării cererii. Pentru prelucrări de date adiționale, în scopurile și procesele detaliate mai jos, vă rugăm bifați una din opțiunile disponibile:

prelucrarea datelor mele de către BRIARIS pe suport de hârtie, prin mijloace automate sau electronice, inclusiv prin poștă sau e-mail, telefon (de exemplu, apeluri telefonice automate, SMS, MMS, fax, aplicații), cu scopul de a primi comunicări comerciale și buletine informative, precum și de publicitate privind produsele și serviciile Briaris
comunicarea datelor mele către filialele, partenerii, precum și către distribuitorii din rețeaua BRIARIS și prelucrării de către aceștia, cu scopul de a primi comunicări comerciale, materiale publicitare despre produsele și serviciile lor sau atunci cand acestia efectuază cercetări de piață.
Rețeaua Briaris
Rețeaua Briaris

Service profesionist

În rețeaua BRIARIS vă oferim activități de reparații, întreținere și/sau mentenanță, sau piese de schimb:

București  0723 313 949

Alba           0745 639 547

Craiova      0723 313 939

Rm.Vâlcea  0723 313 969

Târgoviște  0745 349 337

Cluj             0723 146 210

SUPORT PROFESIONIST

Ai nevoie de consultanță?

Dacă doriți să achiziționați un vehicul sau un utilaj de construcții sau doriți informații suplimentare despre serviciile BRIARIS, vă invităm să ne contactați.