Skip to the content
Menu

Livrări și noutăți

IVECO Daily 35S18H platforma transport auto

Livrare 2 unități IVECO Daily 35S18H. Aceste autospeciale, care fac parte dintr-un proiect de achitiție, au fost carosate și transformate în platformă pentru transport auto. Mulțumim echipei Briaris din Vâlcea.

IVECO Daily 35C16H - platformă și macara

Livrare IVECO Daily 35C16H carosat cu platformă ranforsată, cârlig de remorcare, macara poziționată în spatele cabinei și picioare de stabilizare. Autovehiculul a fost creat pentru transportul unui utilaj specializat în foraj lateral orizontal dirijat pentru subtraversări șosele, acțiuni premergătoare montării rețelelor de electrificare. Mulțumim echipei Briaris București pentru această livrare.

S-WAY Accesorii - oferta

Vă oferim 4 pachete de accesorii pentru IVECO S-WAY configurate special pentru dumneavoastră, accesorii care vă pot ajuta să vă personalizați flota: Security Pack, Hi-Tech Pack, Aesthetic Pack și Comfort Pack.

Campania este valabilă până la 31.03.2021
 

Reparație IVECO Daily avariat major lateral dreapta

Un IVECO Daily avariat în urma unui accident rutier a fost reparat de către colegii de la Briaris Craiova. Panoul lateral dreapta, ușa și alte elemente au fost schimbate în totalitate.

Reparație daună majoră cap tractor IVECO X-WAY

Începând cu această lună, vă vom prezenta și rezultatele colegilor din Departamentul Service din toată rețeaua Briaris, cărora le mulțumim de asemenea pentru realizările obținute zi de zi.
Deschidem această nouă serie cu prezentarea unei reparații efectuată de către colegii noștri de la sediul din Cluj.
Reparație cap tractor IVECO X-WAY - daună majoră, rezultată în urma unui acccident rutier.

 

Ofertă specială la Piese Originale IVECO - NEXPRO

Pentru că iarna își va intra în drepturi în scurt timp, ne-am gândit să venim în întâmpinarea nevoii dumneavoastră de a vă pregăti vehiculul pentru sezonul rece și am pregătit o ofertă specială de preț pentru plăcute de frână și discuri de frânare. Campania este valabilă începând cu 01.11.2020 până la 31.12.2020

Livrare Daily 4x4 carosat cu bena basculabilă trilateral

Livrare Iveco Daily4x4 model 70S18HW, carosat cu benă basculabilă trilateral, diferențial blocabil pe puntea față, spate și central și cârlig de remorcare. Mulțumim echipei Briaris București pentru această livrare.

 

Livrare Iveco Eurocargo 180E32 cu platformă fixă și macara

Înca o livrare a unui Iveco Eurocargo, livrare realizată de colegii noștri din Vâlcea. Autovehiculul, model 180E32 a fost carosat cu platformă fixă și macara.

 

Livrare Eurocargo 180E28 cu lamă de zăpadă și sărăriță

Livrare Briaris Vâlcea - autospecială Iveco Eurocargo 180E28 echipat cu macara, cu benă basculabilă trilateral, lamă de zăpadă și sărăriță de 5 m³. 

STRALIS EURO 6 TRY & BUY

Dacă sunteți în căutarea unui vehicul rulat Euro 6 dar și a unei oferte de finanțare avantajoase, vă invităm să ne contactați. Mai mult decât o ofertă, vă oferim posibilitatea de a închiria în baza unui contract valabil 3 luni un Stralis Euro 6: în acest mod puteți testa fiabilitatea și profitabilitatea vehiculului dorit.

Rețeaua Briaris
Rețeaua Briaris

Service profesionist

În rețeaua BRIARIS vă oferim activități de reparații, întreținere și/sau mentenanță, sau piese de schimb:

București  0723 313 949

Alba           0745 639 547

Craiova      0723 313 939

Rm.Vâlcea  0723 313 969

Târgoviște  0745 349 337

Cluj             0723 146 210