Skip to the content

Piese IVECO gama GENUINE

Fie că aveți în flota dumneavoastră un autovehicul comercial marca IVECO, un autovehicul pentru transportul persoanelor marca IVECO Bus sau un camion puternic cum sunt cele create de ASTRA Truck, un consultant al departamentului Piese de Schimb vă poate ajuta să găsiți piesa de schimb de care aveți nevoie.
                                            

Explorați gama de produse și alegeți cele mai bune piese de schimb IVECO gama GENUINE: piese de origine, filtre de ulei, filtre de combustibil, filtre de aer, discuri de fână, rulmenți, bare de protecție, parbrize, motoare, turbine etc.

Apelați la suportul oferit de echipa BRIARIS

Vă invităm fie să apelați unul din numerele de telefon afișate mai sus, să trimiteți solicitarea dumneavoastră la office@briaris.ro sau să completați formularul de mai jos.

 

Craiova
Manager Piese de schimb: Florin Paducel
Telefon: 0723 660 480
Email: florin.paducel@briaris.ro
Alba
Piese de schimb: Laurențiu Popescu
Telefon: 0749 178 125
Email: laurențiu.popescu@briaris.ro
București
Piese de schimb: Ionel Barbu 
Telefon: 0720 700 855
Email: ionel.barbu@briaris.ro
Cluj
Piese de schimb: Sebastian Rus
Telefon: 0720 700 861
Email: sebastian.rus@briaris.ro

Târgoviște
Piese de schimb: Dorin Popa
Telefon: 0744 349 493
Email: dorin.popa@briaris.ro

Vâlcea
Piese de schimb: Florin Borcea
Telefon: 0723 346 213
Email: florin.borcea@briaris.ro

Vezi promoțiile actuale Briaris

 Bare de protecție IVECO GENUINE 

Piese IVECO GENUINE: Performanța ca în prima zi

Soluțiile din gama GENUINE reprezintă soluția optimă pentru autovehiculul dumneavoastră. Profitați acum de calitatea pieselor originale pentru game IVECO variate, la prețuri adaptate oricărui tip de buget. Luați decizia inspirată de a achiziționa piese auto IVECO GENUINE, în conformitate cu standardele de calitate ale producătorului, astfel încât vehiculul sau flota auto pe care o administrați să asigure cel mai înalt nivel de performanță. 

Piesele IVECO din gama GENUINE respectă standardele de siguranță impuse de producător. De aceea, utilizarea acestora contribuie semnificativ la reducerea riscului de avarie, cauzat de piesele neconforme sau de slaba calitate a acestora. Mai mult decât atât, asigură creșterea siguranței șoferului, a pasagerilor, precum și a celorlalți participanți la trafic. Nu în ultimul rând, alegerea soluțiilor din gama GENUINE poate preveni generarea unor costuri suplimentare, asociate unor posibile reparații sau înlocuiri de componente.

Piese IVECO GENUINE în oferta BRIARIS

Alegeți calitatea pe care o merită autovehiculul dumneavoastră. Explorați lista cu piese IVECO din gama Genuine și descoperiți mai multe informații utile despre caracteristicile acestora și beneficiile oferite. Cereți sfatul specialiștilor BRIARIS, pentru a identifica în oferta noastră cele mai bune soluții pentru dumneavoastră.  Iată doar câteva dintre produsele disponibile acum la noi:  

Bare de protecție IVECO GENUINE 

Barele de protecție originale pentru modelele Daily sigură o asamblare simplă şi rapidă. Aceste piese auto sunt testate conform standardelor IVECO, pentru a oferi calitatea pe care aceste vehicule o merită. Materialele ușoare din care sunt realizate permit atingerea unui nivel ridicat al eficienței energetice.

Turbosuflante IVECO GENUINE 

Concepute, calibrate şi testate în mod specific în conformitate cu motoarele autovehiculelor IVECO, turbosuflantele din gama Genuine cresc puterea acestora cu aceeași cantitate de combustibil. O turbosuflantă originală IVECO în stare bună poate funcționa până la 360.000 rot/min, la o temperatură a gazelor de eșapament de peste 900° C.

Filtre de combustibil IVECO GENUINE 

Filtrele de combustibil originale pentru IVECO sunt realizate din materiale ce îmbunătățesc performanța sistemului de injecție, oferind și un nivel de protecție ridicat. Adaptate special la motorul IVECO, elimina chiar și cele mai mici materii reziduale, pentru a asigura menținerea în circulație şi păstrarea curată a combustibilului.

Chiar și un filtru nou poate conține reziduuri, rămase în urma procesului de fabricație. Acestea pot provoca daune ireversibile sistemului de injecție. Din acest motiv, IVECO produce anumite componente-cheie într-un mediu controlat, pentru a asigura cea mai bună performanță filtrelor din gama GENUINE.

Descoperiți toată gama de piese auto IVECO din categoria GENUINE și aflați mai multe despre importanța acestor componente originale pentru confortul, siguranța, mobilitatea și durabilitatea oferite de vehicul. Tot aici găsiți și filtre de ulei, curele, body parts, maintainance kit-uri, alături de alte soluții marca IVECO GENUINE. 

 

Formular de contact

Lăsaţi-ne datele dvs. de contact, iar specialistul nostru vă va contacta pentru a vă ajuta să decideți care este cea mai bună soluţie pentru business-ul dvs.

Acord de prelucrare a datelor personale

Prin trimiterea formularului, utilizatorul este de acord cu Informarea de confidențialitate și își dă consimțământul pentru prelucrarea datelor transmise în scopul prelucrării cererii. Pentru prelucrări de date adiționale, în scopurile și procesele detaliate mai jos, vă rugăm bifați una din opțiunile disponibile:

prelucrarea datelor mele de către BRIARIS pe suport de hârtie, prin mijloace automate sau electronice, inclusiv prin poștă sau e-mail, telefon (de exemplu, apeluri telefonice automate, SMS, MMS, fax, aplicații), cu scopul de a primi comunicări comerciale și buletine informative, precum și de publicitate privind produsele și serviciile Briaris
comunicarea datelor mele către filialele, partenerii, precum și către distribuitorii din rețeaua BRIARIS și prelucrării de către aceștia, cu scopul de a primi comunicări comerciale, materiale publicitare despre produsele și serviciile lor sau atunci cand acestia efectuază cercetări de piață.
Rețeaua Briaris
Rețeaua Briaris

Service profesionist

În rețeaua BRIARIS vă oferim activități de reparații, întreținere și/sau mentenanță, sau piese de schimb:

București  0723 313 949

Alba           0745 639 547

Craiova      0723 313 939

Rm.Vâlcea  0723 313 969

Târgoviște  0745 349 337

Cluj             0723 146 210

SUPORT PROFESIONIST

Ai nevoie de consultanță?

Dacă doriți să achiziționați un vehicul, un autobuz, sau doriți informații suplimentare despre serviciile BRIARIS, vă invităm să ne contactați.