Skip to the content

Crealis

Autobuzul Crealis este soluția perfectă pentru combaterea poluării urbane, mulțumită gamei sale extinse de produse prietenoase cu natura.

 

Flexibilitatea unui autobuz, eficiența unui tramvai

Conceptul de Autobuz Rapid pentru Tranzit (BRT) a fost dezvoltat începând cu anii 1990, pentru acele rute unde tramvaiele erau considerate neviabile din punct de vedere fianciar. 
Sistemul BRT se bazează pe o combinație între infrastructură și vehicule aflate în uz: benzi dedicate pentru autobuz cu toate facilitățile necesare pentru a se putea deplasa rapid, frecvent și regulat, care integrează perfect toate serviciile și sistemele de operare existente la nivel înalt. 

Implementare rapidă cu costuri scăzute pentru infrastructură

Sistemul BRT poate fi dezvoltat oriunde, indiferent de complexitatea mediului urban și poate fi integrat complet în infrastructura existentă.

Implementare și efect structural măsurabile


Conceptul BRT este ușor de extins în funcție de nevoile și bugetele municipalităților. 

Crealis este conceput pentru a depăși provocările impuse de orice oraș aglomerat, un autobuz capabil să transporte un număr mare de persoane. 

 

Aspectul frontal al autobuzelor Crealis, cu jante elegante și zone vitrate mari, accentuează liniile și evidențiază aspectul carismatic al noii generații Crealis.
Designul său atractiv, cu finisaje de înaltă calitate, oferă o experiență unică pentru călătoriile care se desfășoară în condiții de confort și stil. 

Dacă doriți mai multe detalii despre modul în care vă puteți personaliza autobuzul dumneavoastră - să creați o atmosferă interioară exclusivă, să vă personalizați autobuzul de la sol la acoperis, vă invităm să ne contactați: office@briaris.ro

 

 

Crealis a fost creat și oferă o utilizare inteligentă a spațiului și o vizibilitate excelentă la bord, îmbunătățind atât siguranța pasagerilor, cât și a șoferului.

  • luminozitatea maximă este oferită de suprafețele vitrate mari și de iluminarea cu LED-uri albastre pentru a crea o atmosferă relaxantă
  • accesibilitatea deplină pentru persoanele cu handicap este asigurată de cele 4 uși largi cu deschidere de 1.200 mm, inclusiv ușa frontală și zonele sale mari de tranzit

 

Crealis poate fi echipat cu mai multe tipuri de motoare cu diverse tipuri de alimentare: de la Gaz Natural la HVO, XTL sau Hybrid integral, ceea ce reconfirmă angajamentul ferm pe care Iveco Bus și l-a luat în a furniza produse care să asigure un transport public eficient și durabil. 

Tip de combustibil - Diesel / HVO / XTL

Lungime: 12 m
Model: Tector 7, Putere motor: 286 CP - 210 kW
Model: Cursor 9, Putere motor: 310 CP - 228 kW
Model: Cursor 9, Putere motor: 360 CP - 265 kW

Lungime: 18 m
Model: Cursor 9, Putere motor: 360 CP - 265 kW
Model: Cursor 9, Putere motor: 400 CP - 294 kW

Tip de alimentare - Natural Power

Lungime: 12 m
Model: Cursor 8, Putere motor: 290 CP - 213 kW

Lungime: 18 m
Model: Cursor 8, Putere motor: 330 CP - 243 kW

Tip de alimentare - HYBRID


Lungime: 12 și 18 m
Model: Tector 7, Serial Hybrid arrive & go

Formular de contact

Lăsaţi-ne datele dvs. de contact, iar specialistul nostru vă va contacta pentru a vă ajuta să decideți care este cea mai bună soluţie pentru business-ul dvs.

Acord de prelucrare a datelor personale

Prin trimiterea formularului, utilizatorul este de acord cu Informarea de confidențialitate și își dă consimțământul pentru prelucrarea datelor transmise în scopul prelucrării cererii. Pentru prelucrări de date adiționale, în scopurile și procesele detaliate mai jos, vă rugăm bifați una din opțiunile disponibile:

prelucrarea datelor mele de către BRIARIS pe suport de hârtie, prin mijloace automate sau electronice, inclusiv prin poștă sau e-mail, telefon (de exemplu, apeluri telefonice automate, SMS, MMS, fax, aplicații), cu scopul de a primi comunicări comerciale și buletine informative, precum și de publicitate privind produsele și serviciile Briaris
comunicarea datelor mele către filialele, partenerii, precum și către distribuitorii din rețeaua BRIARIS și prelucrării de către aceștia, cu scopul de a primi comunicări comerciale, materiale publicitare despre produsele și serviciile lor sau atunci cand acestia efectuază cercetări de piață.
Rețeaua Briaris
Rețeaua Briaris

Service profesionist

În rețeaua BRIARIS vă oferim activități de reparații, întreținere și/sau mentenanță, sau piese de schimb:

București  0723 313 949

Alba           0745 639 547

Craiova      0723 313 939

Rm.Vâlcea  0723 313 969

Târgoviște  0745 349 337

Cluj             0723 146 210

SUPORT PROFESIONIST

Ai nevoie de consultanță?

Dacă doriți să achiziționați un vehicul, un autobuz, sau doriți informații suplimentare despre serviciile BRIARIS, vă invităm să ne contactați.