Skip to the content

Crossway LE City

Autobuzul ideal pentru transportul de persoane pe distanțe scurte și medii, care are un consum redus de combustibil, intervale lungi de mentenanță, un spațiu dedicat conducătorului auto conceput pentru a respecta cele mai înalte standarde în materie de ergonomie, toate într-un mediu sigur și confortabil. 

 

Crossway  - cel mai bun și mai flexibil mijloc de transport.

Creat pentru traseele interurbane și transportul școlar, Crossway este un autobuz pe care pasagerii se pot baza atunci când ne gandim la transport confortabil în deplină siguranță; toate aceste atribute au facut ca Crossway sa fie cel mai vândut autobuz în Europa, un instrument perfect pentru traseele pe distanțe scurte și medii.

Productivitatea este cuvântul de ordine, atunci când vorbim despre Crossway: cel mai bun raport calitate/preț de pe piață, eficienț în materie de consum scăzut de combustibil, intervale mai lungi de service, siguranță mai mare etc.
Autobuzul Crossway este disponibil în trei variante de lungime - de 10,8 m, 12 m și 13 m și o gamă largă de variante de dispunere a scaunelor.

Confort sporit. Siguranță mărită. Eficiență crescută. 

Noul concept este un mix între eleganță și aspect modern, cu o abordare rațională a calității și nevoilor clienților. Tehnologia LED folosită atât la interior cât și la exterior este creată special pentru a fi ecologică, să aibă o durată de viață prelungită și un consum redus de energie electrică.  Compartimentul de bagaje situat sub podea oferă călătorilor mai mult spațiu, fcând din Crossway un autobuz perfect și pentru traseele medii și lungi.  

Confort și siguranță - cost total de proprietate (TCO) avantaj client


Variantele extinse de lungime ale vehiculului înseamnă un confort mai mare atât pentru șofer cât și pentru pasagerii aflați la bord. Controlul electronic al suspensiei constant împreună cu standardele avansate ale sistemelor de siguranță fac din Crossway un mediu sigur pentru a ajunge la destinație.

 • panou de bord nou, cu comenzi noi
 • cabină spațioasă cu design nou
 • radio cu comenzi pe volan
 • panou de control comun, care integrează accesul la controlul climei în zona dedicată șoferului, în compartimentul pasagerilor și a încălzitorului independent
Transportul colectiv este mai eficient și este sustenabil 


Prin punerea în circulație a unor autovehicule care beneficiază de soluții cu conținut scăzut de carbon , IVECO BUS acționează în vederea reducerii emisiilor de gaze cu efect de seră. Mai multe persoane care folosesc transportul public înseamnă mai putina poluare fonică generată de numărul mare de autovehicule personale și emisii de CO2 mai puține. 

100% mediu ambiental


Prin utilizarea eficientă a resurselor naturale, cu o atenție deosebită la utilizarea rațională a resurselor de apă și energie, la minimizarea producției de deșeuri și la gestionarea eficientă a acestora, IVECO BUS își propune să reducă impactul proceselor sale de dezvoltare și producție

 

Toata gama de produse din Europa este echipată cu motoare de tip Euro 6 care folosește  tehnologia HI-SCR (High - Selective Catalytic Reduction), tehnologie patentată de FPT Industrial, care oferă performanță maximă cu un consum minim de combustibil, o soluție efectivă pentru reducerea emisiilor de CO2.

Tehnologie  patentată și creată special pentru:
 • autobuze și autocare care au motorul poziționat în spatele vehicululu și sistem de răcire de înaltă performanță
 • pentru misiuni urbane care au trasee pe care se deplasează cu viteză mică și care au opriri frecvente.


IVECO BUS este primul producător din industrie care pune la dispoziție solutia HI-SCR tuturor autobuzelor și autocarelor din gama sa de produse. 

 • Sistemul, fără EGR, nu afectează procesul combustiei: aerul care trece prin motor nu este recirculat
 • sistemul HI-SCR nu are nevoie să injecteze 

IVECO HI-SCR - beneficii
 • fără EGR 
 • fără șoc termic pentru curațarea filtrelor de particule
 • intervale mai mari pentru mentenanță - reducerea costurilor asociate
 • eficiență mai mare și consum mai mic de combustibil 

 

Formular de contact

Lăsaţi-ne datele dvs. de contact, iar specialistul nostru vă va contacta pentru a vă ajuta să decideți care este cea mai bună soluţie pentru business-ul dvs.

Acord de prelucrare a datelor personale

Prin trimiterea formularului, utilizatorul este de acord cu Informarea de confidențialitate și își dă consimțământul pentru prelucrarea datelor transmise în scopul prelucrării cererii. Pentru prelucrări de date adiționale, în scopurile și procesele detaliate mai jos, vă rugăm bifați una din opțiunile disponibile:

prelucrarea datelor mele de către BRIARIS pe suport de hârtie, prin mijloace automate sau electronice, inclusiv prin poștă sau e-mail, telefon (de exemplu, apeluri telefonice automate, SMS, MMS, fax, aplicații), cu scopul de a primi comunicări comerciale și buletine informative, precum și de publicitate privind produsele și serviciile Briaris
comunicarea datelor mele către filialele, partenerii, precum și către distribuitorii din rețeaua BRIARIS și prelucrării de către aceștia, cu scopul de a primi comunicări comerciale, materiale publicitare despre produsele și serviciile lor sau atunci cand acestia efectuază cercetări de piață.
Rețeaua Briaris
Rețeaua Briaris

Service profesionist

În rețeaua BRIARIS vă oferim activități de reparații, întreținere și/sau mentenanță, sau piese de schimb:

București  0723 313 949

Alba           0745 639 547

Craiova      0723 313 939

Rm.Vâlcea  0723 313 969

Târgoviște  0745 349 337

Cluj             0723 146 210

SUPORT PROFESIONIST

Ai nevoie de consultanță?

Dacă doriți să achiziționați un vehicul, un autobuz, sau doriți informații suplimentare despre serviciile BRIARIS, vă invităm să ne contactați.