Skip to the content

Despre noi

Briaris este reprezentant autorizat în România al mărcilor: Iveco, Iveco Bus, Iveco Astra și Weycor by Atlas.
Portofoliul autovehiculelor și utilajelor pe care le comercializăm cuprinde autovehicule comerciale, autovehicule destinate transportului de persoane, autovehicule specializate pentru transporturi agabaritice, transformări ale șasiurilor de bază în vehicule destinate protecției civile sau diferitelor misiuni specifice (ambulanțe, pompieri etc.) dar și utilaje de construcții precum încărcătoarele frontal compacte sau compactoare.

Vă punem la dispoziție de aemenea și o gamă largă de servicii post-vânzare de reparații și întreținere pentru toate produsele comercializate.

Misiunea noastră este de a fi alături de business-urile dinamice, asigurându-le mișcarea continua a vehiculelor și a utilajelor de construcții pe care le folosesc. Avem o tradiție de peste 25 de ani pe piața din România, pornind inițial la drum cu brandul Iveco și extinzându-ne treptat portofoliul.
Am început la Craiova, iar astăzi avem reprezentanțe și în alte 3 orașe importante: București, Cluj și Vâlcea.

La Briaris ținem pasul cu clienții noștri, oferindu-le un pachet complex de beneficii care să le raspundă nevoilor de business, dintre care amintim: portofoliu diversificat de branduri, service prompt cu acoperire la nivel național, consultanță logistică și multe altele.

Rețeaua Briaris
Rețeaua Briaris

Service profesionist

Rețeaua Briaris vă stă la dispoziție oferindu-vă activități de reparații, întreținere și mentenanță sau informații suplimentare în cele 4 centre de service proprii:

București  0723 313 949

Craiova     0723 313 939

Vâlcea       0723 313 969

Cluj           0723 146 210

SUPORT PROFESIONIST

Ai nevoie de consultanță?

Dacă aveți nevoie de ajutor sau doriți să aflați informații suplimentare despre serviciile și vehiculele pe care le comercializăm, vă invităm să ne contactați.