Skip to the content

Despre noi

Briaris este reprezentant unic autorizat în România, al mărcilor: Iveco, Iveco Bus, Iveco Astra și Weycor by Atlas. Portofoliul nostru cuprinde: vehicule comerciale și furgoane, vehicule transport pasageri și vehicule speciale pentru apărare, protecție civilă și misiuni specifice (pompieri), încărcătoare frontal compacte și compactoare.

În plus, oferim și o gamă largă de servicii post-vânzare de reparații și întreținere pentru toate produsele comercializate.

Misiunea noastră este de a fi alături de business-urile dinamice, asigurându-le mișcarea continua a vehiculelor și a utilajelor de construcții pe care le folosesc. Avem o tradiție de peste 20 de ani pe piața din România, pornind inițial la drum cu brandul Iveco și extinzându-ne treptat portofoliul. Am început la Craiova, iar astăzi avem reprezentanțe și în alte 3 orașe importante: București, Cluj și Vâlcea.

La Briaris ținem pasul cu clienții noștri, oferindu-le un pachet complex de beneficii care să le raspundă nevoilor de business, dintre care amintim: portofoliu diversificat de branduri, service prompt cu acoperire la nivel național, consultanță logistică și multe altele.

Rețeaua Briaris
Rețeaua Briaris

Service profesionist

Rețeaua Briaris îți stă la dispoziție pentru service profesionist sau informații suplimentare prin cele 4 centre de service proprii:

București  0720 700 855

Craiova     0723 660 480

Vâlcea       0723 346 213

Cluj           0720 700 861

SUPORT PROFESIONIST

Ai nevoie de consultanță?

Dacă ai nevoie de ajutor sau dorești să afli informații suplimentare despre serviciile și vehiculele noastre, te invităm să ne contactezi.