Skip to the content
Menu

Despre noi

BRIARIS dealer autorizat
IVECO, IVECO Bus, ASTRA Truck, OK Trucks și Weycor by Atlas.

Portofoliul autovehiculelor și utilajelor pe care compania le comercializează în România cuprinde autovehicule comerciale, autovehicule pentru transport de persoane, autovehicule specializate pentru transport agabaritic, transformări ale șasiurilor de bază în vehicule destinate protecției civile sau diferitelor misiuni specifice (ambulanțe, pompieri etc.), autovehicule rulate dar și utilaje de construcții, precum încărcătoare frontal compacte, compactoare de sol vibratoare sau cilindri compactori cu doi tamburi.  

Vă punem la dispoziție de asemenea și o gamă largă de servicii post-vânzare de reparații și întreținere pentru toate produsele comercializate.

Misiunea noastră este de a fi alături de business-urile dinamice, asigurându-le mișcarea continuă a vehiculelor și a utilajelor de construcții pe care le folosesc. Avem o tradiție de aproape 30 de ani pe piața din România, pornind inițial la drum cu brandul IVECO și extinzându-ne treptat portofoliul.
Am început la Craiova, iar astăzi avem reprezentanțe în alte cinci orașe importante din România: București, Alba, Vâlcea, Târgoviște și Cluj.

La BRIARIS ținem pasul cu clienții noștri, oferindu-le un pachet complex de beneficii care să le raspundă nevoilor de business, dintre care amintim: portofoliu diversificat de branduri, service prompt cu acoperire la nivel național, consultanță logistică și multe altele.

Rețeaua Briaris
Rețeaua Briaris

Service profesionist

În rețeaua BRIARIS vă oferim activități de reparații, întreținere și/sau mentenanță, sau piese de schimb:

București  0723 313 949

Alba           0745 639 547

Craiova      0723 313 939

Rm.Vâlcea  0723 313 969

Târgoviște  0745 349 337

Cluj             0723 146 210

SUPORT PROFESIONIST

Ai nevoie de consultanță?

Dacă doriți să achiziționați un vehicul sau un utilaj de construcții sau doriți informații suplimentare despre serviciile BRIARIS, vă invităm să ne contactați.