Skip to the content

Iveco

Companie italiană specializată în producerea şi dezvoltarea tehnologiilor noi în domeniul transportului, IVECO este unul dintre cei mai importanţi producători din lume de vehicule comerciale uşoare, medii şi grele, transport pasageri, transport de mărfuri dar şi vehicule specializate.
Iveco este recunoscut pentru atenţia acordată mediului înconjurător, fiecare gamă de produse beneficiind de tehnologii specifice motoarelor diesel sau motoare alimentate cu combustibil alternativ - gaz natural comprimat - CNG, combustibil bio, motoare electrice şi tehnologii hibride. 

On Road
Autoutilitare şi camioane pentru transport persoane și/sau transport mărfuri generale - Daily, Noul EurocargoNoul S-Way, Stralis și Stralis NP.


Off Road
Camioane pentru sectorul de construcţii, pentru transportul şi manipularea materialelor de construcţii pe drumuri accidentate sau greu accesibile, malaxoare, pompe de beton, etc. - Daily 4x4, Noul Eurocargo 4x4 şi New Trakker.

Ușoare (3.3 - 7.2 t)

Noul Daily schimbă perspectiva afacerii tale o dată cu noua gamă de produse ușoare - între 3.3 și 7.2 t, create special pentru afacerea dumneavoastra, o soluție de transport completă: Daily Furgon, Daily Șasiu Cabină, Daily HI-MATIC, Daily Blue Power și Daily 4x4.

 

Medii (6.5 - 18 t)

Noul EUROCARGO în cele doua versiuni disponibile cu tracțiune 4x2 sau 4x4, este camionul ușor care se remarcă din postura sa de autovehicul eficient, usor manevrabil si versatil, perfect pentru misiuni urbane, aplicatii municipale sau pentru trasee dificile.

 

 

Rețeaua Briaris
Rețeaua Briaris

Service profesionist

Rețeaua Briaris îți stă la dispoziție pentru service profesionist sau informații suplimentare prin cele 4 centre de service proprii:

București  0720 700 855

Craiova     0723 660 480

Vâlcea       0723 346 213

Cluj           0720 700 861

SUPORT PROFESIONIST

Ai nevoie de consultanță?

Dacă ai nevoie de ajutor sau dorești să afli informații suplimentare despre serviciile și vehiculele noastre, te invităm să ne contactezi.