Skip to the content

Autovehicule comerciale IVECO

Companie italiană, IVECO este unul dintre cei mai importanţi producători din lume de vehicule comerciale uşoare, medii şi grele, transport pasageri, transport de mărfuri dar şi vehicule specializate.

Iveco este recunoscut și pentru atenţia acordată mediului înconjurător, fiecare gamă de produse beneficiind de tehnologii specifice motoarelor diesel sau motoare alimentate cu combustibil alternativ - gaz natural comprimat - CNG, combustibil bio, motoare electrice şi tehnologii hibride.                                                

On Road

Autoutilitare şi camioane pentru transport persoane și/sau transport mărfuri generale - Daily, Noul EurocargoNoul S-Way, Stralis și Stralis NP.


Off Road

Camioane pentru sectorul de construcţii, pentru transportul şi manipularea materialelor de construcţii pe drumuri accidentate sau greu accesibile, malaxoare, pompe de beton, etc. - Daily 4x4, Noul Eurocargo 4x4 şi New Trakker.

 

                                

 

GAMA DAILY

Noul DAILY schimbă perspectiva afacerii tale o dată cu noua gamă de produse ușoare - între 3.3 și 7.2 t, create special pentru afacerea dumneavoastra, o soluție de transport completă: DAILY VAN, DAILY autoșasiu, DAILY HI-MATIC, DAILY Blue Power și DAILY 4x4.

 

GAMA EUROCARGO

Noul EUROCARGO în cele doua versiuni disponibile cu tracțiune 4x2 sau 4x4, este camionul din gama medie de vehicule produse de către IVECO, un vehicul care se remarcă datorită calităților sale de neîntrecut: eficient, usor manevrabil si versatil, perfect pentru misiuni urbane, aplicații municipale sau pentru trasee dificile (versiunea 4x4).

 

 

GAMA WAY

Atunci când vorbim despre gama de vehicule grele a Iveco, vorbim despre S-WAY, X-WAY și New Trakker, într-un cuvânt despre vehicule care oferă o soluție completă de transport, consum de combustibil eficient și tehnologie și conectivitate avansate.

Formular de contact

Lăsaţi-ne datele dvs. de contact, iar specialistul nostru vă va contacta pentru a vă ajuta să decideți care este cea mai bună soluţie pentru business-ul dvs.

Acord de prelucrare a datelor personale

Prin trimiterea formularului, utilizatorul este de acord cu Informarea de confidențialitate și își dă consimțământul pentru prelucrarea datelor transmise în scopul prelucrării cererii. Pentru prelucrări de date adiționale, în scopurile și procesele detaliate mai jos, vă rugăm bifați una din opțiunile disponibile:

prelucrarea datelor mele de către BRIARIS pe suport de hârtie, prin mijloace automate sau electronice, inclusiv prin poștă sau e-mail, telefon (de exemplu, apeluri telefonice automate, SMS, MMS, fax, aplicații), cu scopul de a primi comunicări comerciale și buletine informative, precum și de publicitate privind produsele și serviciile Briaris
comunicarea datelor mele către filialele, partenerii, precum și către distribuitorii din rețeaua BRIARIS și prelucrării de către aceștia, cu scopul de a primi comunicări comerciale, materiale publicitare despre produsele și serviciile lor sau atunci cand acestia efectuază cercetări de piață.
Rețeaua Briaris
Rețeaua Briaris

Service profesionist

În rețeaua BRIARIS vă oferim activități de reparații, întreținere și/sau mentenanță, sau piese de schimb:

București  0723 313 949

Alba           0745 639 547

Craiova      0723 313 939

Rm.Vâlcea  0723 313 969

Târgoviște  0745 349 337

Cluj             0723 146 210

SUPORT PROFESIONIST

Ai nevoie de consultanță?

Dacă doriți să achiziționați un vehicul, un autobuz, sau doriți informații suplimentare despre serviciile BRIARIS, vă invităm să ne contactați.