Skip to the content

IVECO

Companie italiană, IVECO este unul dintre cei mai importanţi producători din lume de vehicule comerciale uşoare, medii şi grele, transport pasageri, transport de mărfuri dar şi vehicule specializate.

Iveco este recunoscut și pentru atenţia acordată mediului înconjurător, fiecare gamă de produse beneficiind de tehnologii specifice motoarelor diesel sau motoare alimentate cu combustibil alternativ - gaz natural comprimat - CNG, combustibil bio, motoare electrice şi tehnologii hibride

On Road

Autoutilitare şi camioane pentru transport persoane și/sau transport mărfuri generale - Daily, Noul EurocargoNoul S-Way, Stralis și Stralis NP.


Off Road

Camioane pentru sectorul de construcţii, pentru transportul şi manipularea materialelor de construcţii pe drumuri accidentate sau greu accesibile, malaxoare, pompe de beton, etc. - Daily 4x4, Noul Eurocargo 4x4 şi New Trakker.

Usoare

Noul Daily schimbă perspectiva afacerii tale o dată cu noua gamă de produse ușoare - între 3.3 și 7.2 t, create special pentru afacerea dumneavoastra, o soluție de transport completă: Daily Furgon, Daily Șasiu Cabină, Daily HI-MATIC, Daily Blue Power și Daily 4x4.

 

Medii (6.5 - 18.0 t)

Noul EUROCARGO în cele doua versiuni disponibile cu tracțiune 4x2 sau 4x4, este camionul ușor care se remarcă din postura sa de autovehicul eficient, usor manevrabil si versatil, perfect pentru misiuni urbane, aplicatii municipale sau pentru trasee dificile.

 

 

Grele (>=18 t)

Atunci când vorbim despre gama de vehicule grele a Iveco, vorbim despre S-WAY, X-WAY și New Trakker, într-un cuvânt despre vehicule care oferă o soluție completă de transport, consum de combustibil eficient și tehnologie și conectivitate avansate.

Rețeaua Briaris
Rețeaua Briaris

Service profesionist

Rețeaua Briaris vă stă la dispoziție oferindu-vă activități de reparații, întreținere și mentenanță sau informații suplimentare în cele 4 centre de service proprii:

București  0723 313 949

Craiova     0723 313 939

Vâlcea       0723 313 969

Cluj           0723 146 210

SUPORT PROFESIONIST

Ai nevoie de consultanță?

Dacă aveți nevoie de ajutor sau doriți să aflați informații suplimentare despre serviciile și vehiculele pe care le comercializăm, vă invităm să ne contactați.