Skip to the content

IVECO Bus

Iveco Bus este unul dintre cei mai importanţi producători de vehicule de transport pasageri cu o gamă completă şi modernă de produse, care are ca principiu de bază satisfacerea nevoilor individuale de mobilitate într-un mijloc de transport în comun. Iveco Bus respectă tradiţia companiei adaptând-o la cerinţele actuale, având în permanenţă în minte să asigure confortul, fiabilitatea, performanţa, consum redus de combustibil şi costurile scăzute de întreţinere, în acelaşi timp respectând normele de poluare Europene în vigoare, care fac referire la transportul public de persoane.

Gama de produse Iveco Bus cuprinde soluţii pentru desfăşurarea în condiţii de maximă siguranţă a transportului de persoane în mediile urban, interurban, transport judeţean sau interjudeţean, de agrement,  într-un cuvânt produse care beneficiază de cele mai noi tehnologii în materie de confort, fiablitate, desing, consum de combustibil şi costuri reduse de întreţinere. Atenţia pe care Iveco o acordă mediului înconjurător se reflectă şi prin tehnologia de care beneficiază întreaga gamă de produse Iveco Bus, tehnologie menită să reducă gradul de poluare.

                                                                     

Autobuze turistice IVECO Bus

Prin tehnologia avansată pe care le folosește în crearea produselor, Iveco Bus crează o gamă de produse care combină cu succes eleganța, elementele moderne, confortul și caracterul practic, astfel obținând un autobuz care asigură pasagerilor săi nu doar o călătorie în siguranță, ci o experiență de neuitat.

 

Autobuze urbane IVECO Bus

Autobuze fiabile, ecologice, ideale pentru transportul de persoane în mediul urban, adică un autobuz inteligent proiectat special pentru transportul public.
Urbanway este un instrument eficient pentru zonele urbane moderne de astăzi. Mai mult decât un vehicul, este conceput pentru a fi integrat într-un context de mobilitate multimodală.

Urbanway se caracterizează prin standarde ridicate în ceea ce privește confortul șoferului și al pasagerilor, un aspect interior versatil, sisteme de propulsie sustenabile și rentabilitate.

Autobuze interurbane IVECO Bus

Gama de autobuze interurbane model Corssway a Iveco Bus a fost concepută special pentru transportul de pasageri pe distanțe scurte și medii și este un autobuz ideal pentru transportul școlar.... 

Microbuze IVECO Bus

Daily Minibus este rezultatul combinației avantajelor noului model IVECO Daily cu tehnologia IVECO Bus: conectivitatea avansată, servicii personalizate, conducere asistată, cutie de viteze automată HI-MATIC, costuri de proprietate avantajoase, fiabilitate, versatilitate, într-o frază scurta, un Minibus pentru fiecare misiune de transport de persoane.

Formular de contact

Lăsaţi-ne datele dvs. de contact, iar specialistul nostru vă va contacta pentru a vă ajuta să decideți care este cea mai bună soluţie pentru business-ul dvs.

Acord de prelucrare a datelor personale

Prin trimiterea formularului, utilizatorul este de acord cu Informarea de confidențialitate și își dă consimțământul pentru prelucrarea datelor transmise în scopul prelucrării cererii. Pentru prelucrări de date adiționale, în scopurile și procesele detaliate mai jos, vă rugăm bifați una din opțiunile disponibile:

prelucrarea datelor mele de către BRIARIS pe suport de hârtie, prin mijloace automate sau electronice, inclusiv prin poștă sau e-mail, telefon (de exemplu, apeluri telefonice automate, SMS, MMS, fax, aplicații), cu scopul de a primi comunicări comerciale și buletine informative, precum și de publicitate privind produsele și serviciile Briaris
comunicarea datelor mele către filialele, partenerii, precum și către distribuitorii din rețeaua BRIARIS și prelucrării de către aceștia, cu scopul de a primi comunicări comerciale, materiale publicitare despre produsele și serviciile lor sau atunci cand acestia efectuază cercetări de piață.
Rețeaua Briaris
Rețeaua Briaris

Service profesionist

În rețeaua BRIARIS vă oferim activități de reparații, întreținere și/sau mentenanță, sau piese de schimb:

București  0723 313 949

Alba           0745 639 547

Craiova      0723 313 939

Rm.Vâlcea  0723 313 969

Târgoviște  0745 349 337

Cluj             0723 146 210

SUPORT PROFESIONIST

Ai nevoie de consultanță?

Dacă doriți să achiziționați un vehicul, un autobuz, sau doriți informații suplimentare despre serviciile BRIARIS, vă invităm să ne contactați.