Skip to the content

IVECO Bus

Iveco Bus este unul dintre cei mai importanţi producători de vehicule de transport pasageri cu o gamă completă şi modernă de produse, care are ca principiu de bază satisfacerea nevoilor individuale de mobilitate într-un mijloc de transport în comun. Iveco Bus respectă tradiţia companiei adaptând-o la cerinţele actuale, având în permanenţă în minte să asigure confortul, fiabilitatea, performanţa, consum redus de combustibil şi costurile scăzute de întreţinere, în acelaşi timp respectând normele de poluare Europene în vigoare, care fac referire la transportul public de persoane.

Gama de produse Iveco Bus cuprinde soluţii pentru desfăşurarea în condiţii de maximă siguranţă a transportului de persoane în mediile urban, interurban, transport judeţean sau interjudeţean, de agrement,  într-un cuvânt produse care beneficiază de cele mai noi tehnologii în materie de confort, fiablitate, desing, consum de combustibil şi costuri reduse de întreţinere. Atenţia pe care Iveco o acordă mediului înconjurător se reflectă şi prin tehnologia de care beneficiază întreaga gamă de produse Iveco Bus, tehnologie menită să reducă gradul de poluare.

Autobuze turistice

Prin tehnologia avansată pe care le folosește în crearea produselor, Iveco Bus crează o gamă de produse care combină cu succes eleganța, elementele moderne, confortul și caracterul practic, astfel obținând un autobuz care asigură pasagerilor săi nu doar o călătorie în siguranță, ci o experiență de neuitat.

 

Autobuze interurbane

Gama de autobuze interurbane model Corssway a Iveco Bus a fost concepută special pentru transportul de pasageri pe distanțe scurte și medii și este un autobuz ideal pentru transportul școlar. 

  • accesibilitate excelentă
  • confort la interior   
  • motorizare conform nomelor de poluare Euro VI 
  • 3 lungimi disponibile de 10.8 m, 12 m și 13 m
  • productivitate crescută: cel mai bun raport calitate-preț de pe piață, eficiențăă în materie de consum de combustibil, intervale reduse de mentenanță, numeroase elemente pentru asigurarea transportului în siguranță a pasagerilor 

 

Microbuze

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aliquam porttitor massa nec enim blandit tristique. In nec neque viverra, mollis felis sit amet, condimentum erat. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos. Praesent ut quam lorem.

Rețeaua Briaris
Rețeaua Briaris

Service profesionist

Rețeaua Briaris vă stă la dispoziție oferindu-vă activități de reparații, întreținere și mentenanță sau informații suplimentare în cele 4 centre de service proprii:

București  0723 313 949

Craiova     0723 313 939

Vâlcea       0723 313 969

Cluj           0723 146 210

SUPORT PROFESIONIST

Ai nevoie de consultanță?

Dacă aveți nevoie de ajutor sau doriți să aflați informații suplimentare despre serviciile și vehiculele pe care le comercializăm, vă invităm să ne contactați.