Skip to the content

Crossway LE

Creat pentru transportul urban și interurban, Crossway Low Entry este un autobuz pe care vă puteți baza, un ”muncitor” universal, opțiunea perfectă pentru deplasarea pe distanțe scurte și medii. 

O dată cu Crossway LE, Iveco vă pune la dispoziție autobuzul cu cea mai mare capacitate de transport persoane combinată cu o manevrabilitate excelentă, la cel mai bun preț. 

O gamă completă pentru toate tipurile de misiuni

Crossway poate cu ușurință satisface toate nevoile clienților în materie de transport de persoane, mulțumită versatilității sale și a multitudinilor de versiuni disponibile 

 • Low Entry CITY pentru misiunile urbane și traseel suburbane, disponibil în două variante cu două sau trei uși 
 • Low Entry Line pentru misiunile interurbane

Podeaua coborâtă dintre ușa față și cea din mijloc permit accesul facil al pasagerilor.

Autovehiculele pot fi echipate cu rampe mecanice manuale sau electrice  și cu o zonă internă dedicatpă persoanelor cu dizabilități.

Versiunea CITY

Unul din cele mai bune autovehicule cu podea coborâtă destinate transportului public de pe piață, creat special pentru traficul urban, cu acces facil pentru pasageri, datorită podelei coborâte dintre prima usă și cea din mijloc. 


Versiunea Line

Alegerea ideală pentru transportul pasagerilor pe traseele desfășurate pe distanțe scurte și medii, un autobuz care are un consum redus de combustibil, itervale lungi de mentenanță și o zonă dedicată șoferului proiectată pentru a satisface cele mai înalte standarde de ergonomie, toate într-un mediu sigur și confortabil. 

 

Noul Crossway Low Entry Natural Power și Crossway Low Entry cu 3 axe sunt disponibile în ambele variante: CITY și LINE.

Soluția perfectă pentru a întâmpina pasagerii la bord în cele mai bune condiții. un autobuz cu greutate și lungime optimizate pentru performanțe maxime. 

Cea mai bună rază viratoare din gama de produse din clasa sa

În configurația cu 3 axe, lungimea totală a Noului Crossway Low Entry este extinsă la 14.5 m, păstrând în același timp toate caracteristicile versiunii de 13 m - acceași rază de virare.
A treia axă împreună cu integrarea sistemului de direcție electrohidraulic permit efectuarea unui unghi de întoarcere de 23.8 m - cel mai bun din clasa sa. Având un sistem independent de direcție controlat electronic, aveti garanția unui control perfect al vehiculului și o uzură scăzută a pneurilor în modul complet automat.

Capacitate de transport pasageri extraordinară
 • partenerul ideal atât pentru misiunile urbane și interurbane cât și pentru traseele regionale/naționale care necesită o capacitate de transport persoane semnificativă
 • în veriunea CITY, numărul de persoane (pe scaune și în picioare) este crescut cu 50, având un total de transport pasageri de 138
 • în versiunea LINE, numărul de persoane este crescut cu 30, capacitatea maximă transport pasageri fiind de 104, comparativ cu versiunea de 13 m pe 2 axe, a cărei capacitate totală este de 74 de persoane
 • totodată apariția celei de-a treia axe în configurație oferă spațiu pe scaun confortabil (min. 710 mm) cu 61 de scaune pentru veriunea Live și 45 în veriunea City.
 • structura șasiului și substructura podelei au fost adaptate montării (echipării) celei de a treia axe, cu spațiu vitrat coborât adaptat poziției pasagerilor când stau așezați pe scaune
 • noul Crossway Low Entry pe 3 axe vă garantează un cost total al proprietății excelent TCO prin folosirea tehnologiei exclusive HI-SCR cu ajutorul căreia sunt reduse cheltuielile cu combustibil și emisiile de carbon.  

Aceste modele noi permit acces total în orice parte a orașului, fără restricții de circulație, garantând totodată costul total de proprietate (TCO) unui vehicul Intercity și funcționalitatea unui Citybus.

Noul Crossway Low Entry Natural Power asigură soluții eco-friendly pentru transportul interurban, un autobuz economic potrivit pentru toate tipurile de transport; varianta Natural Power pune expertiza IVECO BUS la dispoziția transportului sustenabil. 

Durabil prin natura sa

De mai bine de 20 de ani, IVECO BUS a dezvoltat gama de produse Natural Power ca o alternativă, pentru a combate poluarea urbană. Cu mai bine de 5,500 de autobuze puse în serviciul transportului public din Europa, IVECO BUS este un leader implicat total în procesul de tranziție ecologică. 

 • nivelul particulelor este aproape de zero
 • emisiile de NOx sunt reduse cu mai mult de o treime 
 • nivel de sunet redus la uumătate
 • disponibil și in varianta de alimentare cu biometan - compatibil 100%  

Echiparea cabinei și a spațiului șoferului conform standardelor europene în vigoare - VDV/EBSF* îi garantează acestuia dispunerea ergonomică a butoanelor și a comutatoarelor, indiferent de tipul de autobuz.

Obiectivul principal al standardelor VDV/EBSF* este de a asigura cele mai înalte standarde în materie de confort și siguranță: 

 • ergonomic
 • încălzire și ventilație
  • climatizator nou, cu functie hidrofugă, poziționat central, conform standardelor VDV/EBSF 
 • vizibilitate excelentă 
 • nivel de zgomot intern redus 
 • spații de depozitare
 • spațiu de depozitare pentru geanta conducătorului auto integrat în ușa șoferului, al cărui volum respectă standardele VDV/EBSF
 • scaun rotativ: pentru a avea un acces mai ușor la comenzi
  * VDV - opționale disponibile numai pentru versiunea urbană Crossway Le City Formular de contact

Lăsaţi-ne datele dvs. de contact, iar specialistul nostru vă va contacta pentru a vă ajuta să decideți care este cea mai bună soluţie pentru business-ul dvs.

Acord de prelucrare a datelor personale

Prin trimiterea formularului, utilizatorul este de acord cu Informarea de confidențialitate și își dă consimțământul pentru prelucrarea datelor transmise în scopul prelucrării cererii. Pentru prelucrări de date adiționale, în scopurile și procesele detaliate mai jos, vă rugăm bifați una din opțiunile disponibile:

prelucrarea datelor mele de către BRIARIS pe suport de hârtie, prin mijloace automate sau electronice, inclusiv prin poștă sau e-mail, telefon (de exemplu, apeluri telefonice automate, SMS, MMS, fax, aplicații), cu scopul de a primi comunicări comerciale și buletine informative, precum și de publicitate privind produsele și serviciile Briaris
comunicarea datelor mele către filialele, partenerii, precum și către distribuitorii din rețeaua BRIARIS și prelucrării de către aceștia, cu scopul de a primi comunicări comerciale, materiale publicitare despre produsele și serviciile lor sau atunci cand acestia efectuază cercetări de piață.
Rețeaua Briaris
Rețeaua Briaris

Service profesionist

În rețeaua BRIARIS vă oferim activități de reparații, întreținere și/sau mentenanță, sau piese de schimb:

București  0723 313 949

Alba           0745 639 547

Craiova      0723 313 939

Rm.Vâlcea  0723 313 969

Târgoviște  0745 349 337

Cluj             0723 146 210

SUPORT PROFESIONIST

Ai nevoie de consultanță?

Dacă doriți să achiziționați un vehicul, un autobuz, sau doriți informații suplimentare despre serviciile BRIARIS, vă invităm să ne contactați.