Skip to the content

Cariere

La BRIARIS, suntem în continuă căutare de persoane dornice să se alăture echipei noastre. Daca doriți să faceți parte din companie, vă invităm să consultați unul din orașele menționate mai jos și să aflați care sunt posturile vacante în acest moment. Ne puteți trimite CV-ul dumneavoastră la office@briaris.ro

Căutăm colegi noi!

În acest moment, suntem în cautarea unui coleg pentru departamentul ”Service” - Inginer de Service.

Dacă sunteți pasionat de camioane și de mecanismele care pun în funcționare un autovehicul comercial sau de mare tonaj, vă invităm să ne trimiteți CV-ul pe adresa office@briaris.ro și vă vom contacta în scurt timp. 

Căutăm colegi noi!

Dacă doriți să faceți parte din departamentele Vânzări sau Service Cluj, vă invităm să ne trimiteți CV-ul dumneavoastră la office@briaris.ro și vă vom contacta în scurt timp.

Căutăm colegi noi!

Dacă doriți să faceți parte din departamentele Vânzări sau Service Craiova, vă invităm să ne trimiteți CV-ul dumneavoastră la office@briaris.ro și vă vom contacta în scurt timp.

Momentan nu există posturi disponibile. Vă invităm să reveniți.

Căutăm colegi noi!

Dacă doriți să faceți parte din departamentele Vânzări sau Service Târgoviște, vă invităm să ne trimiteți CV-ul dumneavoastră la office@briaris.ro și vă vom contacta în scurt timp.

Căutăm colegi noi!

Dacă doriți să faceți parte din departamentele Vânzări sau Service Alba, vă invităm să ne trimiteți CV-ul dumneavoastră la office@briaris.ro și vă vom contacta în scurt timp.

Formular de aplicare

Lăsaţi-ne datele dvs. de contact și informațiile de mai jos, iar echipa noastră de resurse umane vă va contacta în vederea unei prime discuții și interviu.

Acord de prelucrare a datelor personale

Prin trimiterea formularului, utilizatorul este de acord cu Informarea de confidențialitate și își dă consimțământul pentru prelucrarea datelor transmise în scopul prelucrării cererii. Pentru prelucrări de date adiționale, în scopurile și procesele detaliate mai jos, vă rugăm bifați una din opțiunile disponibile:

prelucrarea datelor mele de către BRIARIS pe suport de hârtie, prin mijloace automate sau electronice, inclusiv prin poștă sau e-mail, telefon (de exemplu, apeluri telefonice automate, SMS, MMS, fax, aplicații), cu scopul de a primi comunicări comerciale și buletine informative, precum și de publicitate privind produsele și serviciile Briaris
comunicarea datelor mele către filialele, partenerii, precum și către distribuitorii din rețeaua BRIARIS și prelucrării de către aceștia, cu scopul de a primi comunicări comerciale, materiale publicitare despre produsele și serviciile lor sau atunci cand acestia efectuază cercetări de piață.
Rețeaua Briaris
Rețeaua Briaris

Service profesionist

În rețeaua BRIARIS vă oferim activități de reparații, întreținere și mentenanță sau piese de schimb:

București  0723 313 949

Alba           0745 639 547

Craiova      0723 313 939

Rm.Vâlcea  0723 313 969

Târgoviște  0745 349 337

Cluj             0723 146 210

SUPORT PROFESIONIST

Ai nevoie de consultanță?

Dacă aveți nevoie de ajutor sau doriți să aflați informații suplimentare despre serviciile și vehiculele pe care le comercializăm, vă invităm să ne contactați.