Skip to the content

Autobuze interurbane IVECO Bus

Gama de autobuze interurbane a IVECO Bus înseamnă o gamă de autovehicule destinate transportului de persoane atât în oraș cât și pe trasee interurbane, care au următoarele caracteristici: accesibilitate excelentă, confort la interior și numeroase elemente pentru asigurarea transportului în siguranță a pasagerilor, motorizare conform nomelor de poluare Euro VI care asigură eficiență în materie de consum de combustibil și 3 lungimi disponibile - de 10.8 m, 12 m și 13 m.

 

Crossway LE

Creat pentru transportul urban și interurban, Crossway Low Entry este un autobuz pe care vă puteți baza, un ”muncitor” universal, opțiunea perfectă pentru deplasarea pe distanțe scurte și medii.  O dată cu Crossway LE, Iveco vă pune la dispoziție autobuzul cu cea mai mare capacitate de transport persoane combinată cu o manevrabilitate excelentă, la cel mai bun preț. 

Crossway Line

Conceput pentru transporturi interurbane și școlare, Crossway este un auttobuz pe care vă puteți baza, versatilitatea sa aducându-i titlul de cel mai vândut vehicul interurban din Europa.

Crossway Pro

Conceput pentru transporturi de persoane pe distanțe scurte și medii, Crossway Pro este un autobuz fiabil, cu cel mai bun raport calitate/preț de pe piață, eficient în materie consum de combustibil și care necesită intervale de service mai lungi.

Formular de contact

Lăsaţi-ne datele dvs. de contact, iar specialistul nostru vă va contacta pentru a vă ajuta să decideți care este cea mai bună soluţie pentru business-ul dvs.

Acord de prelucrare a datelor personale

Prin trimiterea formularului, utilizatorul este de acord cu Informarea de confidențialitate și își dă consimțământul pentru prelucrarea datelor transmise în scopul prelucrării cererii. Pentru prelucrări de date adiționale, în scopurile și procesele detaliate mai jos, vă rugăm bifați una din opțiunile disponibile:

prelucrarea datelor mele de către BRIARIS pe suport de hârtie, prin mijloace automate sau electronice, inclusiv prin poștă sau e-mail, telefon (de exemplu, apeluri telefonice automate, SMS, MMS, fax, aplicații), cu scopul de a primi comunicări comerciale și buletine informative, precum și de publicitate privind produsele și serviciile Briaris
comunicarea datelor mele către filialele, partenerii, precum și către distribuitorii din rețeaua BRIARIS și prelucrării de către aceștia, cu scopul de a primi comunicări comerciale, materiale publicitare despre produsele și serviciile lor sau atunci cand acestia efectuază cercetări de piață.
Rețeaua Briaris
Rețeaua Briaris

Service profesionist

În rețeaua BRIARIS vă oferim activități de reparații, întreținere și/sau mentenanță, sau piese de schimb:

București  0723 313 949

Alba           0745 639 547

Craiova      0723 313 939

Rm.Vâlcea  0723 313 969

Târgoviște  0745 349 337

Cluj             0723 146 210

SUPORT PROFESIONIST

Ai nevoie de consultanță?

Dacă doriți să achiziționați un vehicul, un autobuz, sau doriți informații suplimentare despre serviciile BRIARIS, vă invităm să ne contactați.