Skip to the content
Menu

Autobuze urbane IVECO Bus

Gama de autobuze urbane IVECO Bus este gama dedicată transportului public de persoane în mediul urban, autobuze fiabile proiectate special pentru transport de persoane într-un mediu care asigură confortul șoferului cât și pe cel al pasagerilor, dotate cu multiple sisteme de siguranță, moderne cu grad de accesabilitate la interior asigurată. 

Crossway LE City

Autobuzul ideal pentru transportul de persoane pe distanțe scurte și medii, care are un consum redus de combustibil, intervale lungi de mentenanță, un spațiu dedicat conducătorului auto conceput pentru a respecta cele mai înalte standarde în materie de ergonomie, toate într-un mediu sigur și confortabil. 

Urbanway

Creat pentru transportul de persoane în mediul urban, Urbanways este noul autobuz cu podea joasă de la Iveco Bus, caracterizat prin standarde ridicate în termeni de confort pentru pasageri și șofer, capacitate transport persoane, alegerea lungimii, sistem de propulsie, dispunere internă și profitabilitate. 

 

Crealis

With its unique design, aerodynamic lines and high-end fi nishing, Crealis is much more than a bus: it is a valuable new tool for today’s modern, dynamic cities.
As the pioneer and leader of the Bus Rapid Transit (BRT) segment, IVECO BUS has produced almost 500 Crealis buses which are already in operation. It is a real
success story that confi rms the importance of this means of transport as an effi cient alternative to tramways.
Crealis is designed and produced in France, a country renowned for style and fashion, and is geared to perform in complex new city infrastructures, attracting
new passengers.

Formular de contact

Lăsaţi-ne datele dvs. de contact, iar specialistul nostru vă va contacta pentru a vă ajuta să decideți care este cea mai bună soluţie pentru business-ul dvs.

Acord de prelucrare a datelor personale

Prin trimiterea formularului, utilizatorul este de acord cu Informarea de confidențialitate și își dă consimțământul pentru prelucrarea datelor transmise în scopul prelucrării cererii. Pentru prelucrări de date adiționale, în scopurile și procesele detaliate mai jos, vă rugăm bifați una din opțiunile disponibile:

prelucrarea datelor mele de către BRIARIS pe suport de hârtie, prin mijloace automate sau electronice, inclusiv prin poștă sau e-mail, telefon (de exemplu, apeluri telefonice automate, SMS, MMS, fax, aplicații), cu scopul de a primi comunicări comerciale și buletine informative, precum și de publicitate privind produsele și serviciile Briaris
comunicarea datelor mele către filialele, partenerii, precum și către distribuitorii din rețeaua BRIARIS și prelucrării de către aceștia, cu scopul de a primi comunicări comerciale, materiale publicitare despre produsele și serviciile lor sau atunci cand acestia efectuază cercetări de piață.
Rețeaua Briaris
Rețeaua Briaris

Service profesionist

În rețeaua BRIARIS vă oferim activități de reparații, întreținere și/sau mentenanță, sau piese de schimb:

București  0723 313 949

Alba           0745 639 547

Craiova      0723 313 939

Rm.Vâlcea  0723 313 969

Târgoviște  0745 349 337

Cluj             0723 146 210

SUPORT PROFESIONIST

Ai nevoie de consultanță?

Dacă doriți să achiziționați un vehicul sau un utilaj de construcții sau doriți informații suplimentare despre serviciile BRIARIS, vă invităm să ne contactați.