Skip to the content

Autobuze urbane IVECO Bus

Gama de autobuze urbane IVECO Bus este dedicată transportului public de persoane în mediul urban, aceste soluții fiabile fiind special proiectate pentru a asigura confort și siguranță in trafic, cât și un nivel redus al impactului față de mediul înconjurător. Vă invităm să aflați mai multe informații utile despre modelele IVECO Bus:

Descoperiți gama de autobuze urbane IVECO Bus

 

Crossway LE City

Autobuzul ideal pentru transportul de persoane pe distanțe scurte și medii, care are un consum redus de combustibil, intervale lungi de mentenanță, un spațiu dedicat conducătorului auto conceput pentru a respecta cele mai înalte standarde în materie de ergonomie, toate într-un mediu sigur și confortabil. 

Urbanway

Creat pentru transportul de persoane în mediul urban, Urbanways este noul autobuz cu podea joasă de la Iveco Bus, caracterizat prin standarde ridicate în termeni de confort pentru pasageri și șofer, capacitate transport persoane, alegerea lungimii, sistem de propulsie, dispunere internă și profitabilitate. 

 

Crealis

With its unique design, aerodynamic lines and high-end fi nishing, Crealis is much more than a bus: it is a valuable new tool for today’s modern, dynamic cities.
As the pioneer and leader of the Bus Rapid Transit (BRT) segment, IVECO BUS has produced almost 500 Crealis buses which are already in operation. It is a real
success story that confi rms the importance of this means of transport as an effi cient alternative to tramways.
Crealis is designed and produced in France, a country renowned for style and fashion, and is geared to perform in complex new city infrastructures, attracting
new passengers.

Autobuze IVECO Bus: Caracteristici generale

Designul ergonomic și spațios, precum și facilitățile de acces pentru persoanele cu mobilitate redusă, asigură un nivel crescut de confort pentru pasagerii acestor modele de autobuz urban. Spațiul interior este optimizat pentru a permite circulația fluidă a pasagerilor, iar zona dedicată pentru cărucioarele de copii și biciclete asigură acces pentru cât mai multe categorii de pasageri. 

Autobuzele IVECO Bus asigură eficiență energetică, dar și o reducere a emisiilor de noxe, pe termen lung. Sunt echipate cu motoare diesel de ultimă generație, sau cu sisteme de propulsie alternativă, aliniate la standardele de mediu în vigoare. Înnoirea flotei auto urbane cu soluții pentru transport în comun de ultimă generație contribuie semnificativ la obținerea unei mobilități urbane sustenabile.

Modele Crossway LE City, Urbanway și Crealis au fost proiectate pentru a oferi un nivel ridicat de siguranță pe traseu, atât pentru pasageri și conducătorul auto, cât și pentru ceilalți participanți la trafic. Sistemele de frânare eficiente, vizibilitatea excelentă, suspensiile adaptative sau sistemele de asistență la condus contribuie la prevenirea accidentelor, în condițiile unui condus responsabil.

Modelele disponibile acum în oferta BRIARIS dispun de funcții complexe și au dimensiuni special concepute astfel pentru condiții de drum variate, în funcție de nevoile specifice ale marilor orașe. Această flexibilitate le permite operatorilor să identifice modele IVECO Bus potrivite pentru diferitele cerințe ale transportului public urban.

Alegerea autobuzelor IVECO Bus pentru orașe aglomerate

Identificarea celor mai bune soluții de transport public se raportează la factori precum:

 • dimensiunea populației; 
 • lungimile de traseu;
 • distanțele dintre stații;
 • fluxul de călători;
 • nivelul de poluare;
 • condițiile de trafic; 
 • cadrul legislativ etc 

Consumul de combustibil și impactul asupra mediului sunt alte aspecte foarte importante în alegerea autobuzului urban IVECO Bus. Descoperiți modelele disponibile acum în oferta noastră și analizați valorile consumului mediu de combustibil, precum și tehnologiile de reducere a emisiilor poluante, pentru a alege o soluție sustenabilă pentru oraș. 

Costurile de achiziție și exploatare sunt, de asemenea, factori critici în alegerea unui model de autobuz urban IVECO Bus. Analiza costurilor inițiale de achiziție și costurile de operare pe termen lung, cum ar fi întreținerea, repararea și consumul de combustibil, poate ajuta la alegerea unui model de autobuz care să ofere un raport optim între investiție și performanță.

Întreținerea autobuzelor urbane din gama IVECO Bus

Pentru atingerea obiectivelor menționate anterior, modelele de autobuz urban IVECO Bus trebuie supuse periodic proceselor de verificare și mentenanță:

 • verificarea și înlocuirea pieselor uzate sau deteriorate; 
 • monitorizarea nivelurilor de lichid și refacerea acestora;
 • înlocuirea anvelopelor uzate și menținerea presiunii corecte;
 • verificarea și întreținerea sistemelor de climatizare și încălzire;
 • actualizarea software-ului și a sistemelor de navigație etc.

Formular de contact

Lăsaţi-ne datele dvs. de contact, iar specialistul nostru vă va contacta pentru a vă ajuta să decideți care este cea mai bună soluţie pentru business-ul dvs.

Acord de prelucrare a datelor personale

Prin trimiterea formularului, utilizatorul este de acord cu Informarea de confidențialitate și își dă consimțământul pentru prelucrarea datelor transmise în scopul prelucrării cererii. Pentru prelucrări de date adiționale, în scopurile și procesele detaliate mai jos, vă rugăm bifați una din opțiunile disponibile:

prelucrarea datelor mele de către BRIARIS pe suport de hârtie, prin mijloace automate sau electronice, inclusiv prin poștă sau e-mail, telefon (de exemplu, apeluri telefonice automate, SMS, MMS, fax, aplicații), cu scopul de a primi comunicări comerciale și buletine informative, precum și de publicitate privind produsele și serviciile Briaris
comunicarea datelor mele către filialele, partenerii, precum și către distribuitorii din rețeaua BRIARIS și prelucrării de către aceștia, cu scopul de a primi comunicări comerciale, materiale publicitare despre produsele și serviciile lor sau atunci cand acestia efectuază cercetări de piață.
Rețeaua Briaris
Rețeaua Briaris

Service profesionist

În rețeaua BRIARIS vă oferim activități de reparații, întreținere și/sau mentenanță, sau piese de schimb:

București  0723 313 949

Alba           0745 639 547

Craiova      0723 313 939

Rm.Vâlcea  0723 313 969

Târgoviște  0745 349 337

Cluj             0723 146 210

SUPORT PROFESIONIST

Ai nevoie de consultanță?

Dacă doriți să achiziționați un vehicul, un autobuz, sau doriți informații suplimentare despre serviciile BRIARIS, vă invităm să ne contactați.