Skip to the content

Promoții BRIARIS

INDIFERENT CĂ SUNTEȚI ÎN CĂUTAREA UNUI NOU PARTENER DE DRUM, A UNUI AUTOBUZ SAU A UNEI PIESE DE SCHIMB, ÎN REȚEUAUA BRIARIS VEȚI GĂSI O SOLUȚIE AVANTAJOASĂ PENTRU AFACEREA PE CARE O DEȚINEȚI.

 

IVECO DRIVERS FIDELITY CLUB

Programul de loialitate dedicat exclusiv șoferilor de camioane IVECO S-WAY - DRIVERS FIDELITY CLUB, este acum disponibil.

Fiecare șofer care se află la bordul unui IVECO S-WAY poate beneficia de premii pe care le poate obține prin acumularea punctelor, tot ceea ce aveți de făcut este să vă inscrieți și să vă bucurați de premiile fantastice oferite de IVECO.

Înscrie-te în DRIVERS FIDELITY CLUB, o lume de beneficii te așteaptă!

Vara aceasta stai la racoare

Vara aceasta învingem căldura împreună!

Vino în rețeaua BRIARIS sau trimite-ne un e-mail la office@briaris.ro și poți alege pentru camionul tău unul din variantele de kit-uri de A/C-uri staționare disponibile, o ladă frigorifică sau alte produse originale IVECO.

Campanie valabilă în perioada 08 iulie - 30 septembrie 2024.

DAYLY City

Știați că SUPER EROII pot fi de ajutor zi de zi?

La volanul noului IVECO DAILY Citycamionul ușor de mici dimeniuni care se va adapta perfect orașelor aglomerate și spațiilor de parcare înguste, veți avea cel mai potrivit partener de drum.

Echipat cu sistem keyless entry&go împreuna cu frâna de parcare electrica și senzori de proximitate spate, DAILY City oferă confort pentru șofer și asigurarea vehiculului la orice oprire.

Vă invităm într-unul din sediile BRIARIS până pe 31 iulie 2024 sau ne puteți contacta la adresa de e-mail office@briaris.ro pentru a putea beneficia de această ofertă specială și de consiliere în obținerea unei finanțări avantajoase.

Oferta este valabilă în limita stocului disponibil.

IVECO T-WAY & CIFA cu livrare direct din stoc

Dacă sunteți în căutarea unui camion robust, puternic, fiabil, pe care să vă puteți baza chiar și în condiții extreme, IVECO T-WAY este răspunsul potrivit!

Echipat cu motor Cursor 13 de 410 CP și malaxor de beton CIFA SL10 cu un volum mare de încărcare și multiple puncte de spălare cu apa, camionul IVECO T-WAY este camionul care îmbină perfect inovația, performanța și manevrabilitatea cu puterea și poate fi chiar astăzi al dumneavoastră. 

Vă invităm într-unul din sediile BRIARIS în perioada 01 iunie - 31 august 2024 pentru a putea beneficia de această ofertă specială și de consiliere în obținerea unei finanțări avantajoase.

Exclusiv la BRIARIS!

Oferta este valabilă în limita stocului disponibil.

Intretinere gratuita 3 ani

Beneficiază de întreținere gratuită timp de 3 ani la achiziția unui IVECO Daily de la BRIARIS!
Vizitează-ne în București, Alba, Craiova, Vâlcea, Târgoviște sau Cluj pentru detalii sau completează formularul de ofertă și te contactăm noi.
Campanie valabilă în perioada 01 iunie - 31 august 2024.

Formular de contact

Lăsaţi-ne datele dvs. de contact, iar specialistul nostru vă va contacta pentru a vă ajuta să decideți care este cea mai bună soluţie pentru business-ul dvs.

Acord de prelucrare a datelor personale

Prin trimiterea formularului, utilizatorul este de acord cu Informarea de confidențialitate și își dă consimțământul pentru prelucrarea datelor transmise în scopul prelucrării cererii. Pentru prelucrări de date adiționale, în scopurile și procesele detaliate mai jos, vă rugăm bifați una din opțiunile disponibile:

prelucrarea datelor mele de către BRIARIS pe suport de hârtie, prin mijloace automate sau electronice, inclusiv prin poștă sau e-mail, telefon (de exemplu, apeluri telefonice automate, SMS, MMS, fax, aplicații), cu scopul de a primi comunicări comerciale și buletine informative, precum și de publicitate privind produsele și serviciile Briaris
comunicarea datelor mele către filialele, partenerii, precum și către distribuitorii din rețeaua BRIARIS și prelucrării de către aceștia, cu scopul de a primi comunicări comerciale, materiale publicitare despre produsele și serviciile lor sau atunci cand acestia efectuază cercetări de piață.
Rețeaua Briaris
Rețeaua Briaris

Service profesionist

În rețeaua BRIARIS vă oferim activități de reparații, întreținere și/sau mentenanță, sau piese de schimb:

București  0723 313 949

Alba           0745 639 547

Craiova      0723 313 939

Rm.Vâlcea  0723 313 969

Târgoviște  0745 349 337

Cluj             0723 146 210

SUPORT PROFESIONIST

Ai nevoie de consultanță?

Dacă doriți să achiziționați un vehicul, un autobuz, sau doriți informații suplimentare despre serviciile BRIARIS, vă invităm să ne contactați.