Skip to the content
Menu

Livrări și noutăți

IVECO Daily transformat pentru transport piscine

Două untități IVECO Daily transformate din autoșasiu cu cabină dublă (crew cab) în cap tractor cărora li s-a montat o cuplă de remorcare, au fost livrate de către colegii de la BRIARIS Craiova, cărora le mulțumim.

Promo Stralis Euro 6 RCA

Până la sfârșitul anului, pentru orice autohevicul OK Trucks rulat model IVECO Stralis Euro 6, primiți 6 LUNI RCA GRATUIT, dacă achiziționați autovehicului rulat prin companiile de leasing BT Leasing și BRD Sogelease.

Detalii campanie, AICI.
Ofertă valabilă până la 31.12.2021.

Livrare OK Trucks - IVECO Daily autovehicul rulat

Uneori avem nevoie imediat de un autovehicul pentru afacerea noastra iar autovehiculele rulate BRIARIS OK Trucks sunt oricând o alternativă la îndemâna oricui, trebuie numai să ne contactati. Le mulțumim colegilor noștri - echipa BRIARIS București, pentru această livrare!

Livrare IVECO Daily platformă transport auto

Echipa BRIARIS Craiova, căreia îi mulțumim, a livrat un IVECO Daily destinat transportului de autovehicule, o suprastructură din aluminiu cu rampă de încărcare de 2,5 m.

Livrare IVECO X-WAY

Echipa BRIARIS Vâlcea, căreia îi mulțumim, a livrat un IVECO X-WAY - un camion care combină perfect avantajele și desfășurarea activității în deplină siguranță și confort a unui ON-ROAD cu robustețea celor OFF-ROAD, un camion echipat cu motor CURSOR 11 de 480 CP.

IVECO Days - O explozie de oferte!

Noua campanie dedicată pieselor de schimb de origine IVECO - Genuine, Reman, NEXPRO sau Accessories, este valabilă în toate sediile BRIARIS din București, Alba, Craiova, Vâlcea, Târgoviște și Cluj.
Regulament campanie AICI.

Campanie valabilă între perioada 15.11.2021 și 15.02.2022.

IVECO Daily carosat cu platformă cu prelată și remorcă cu prelată

Livrare IVECO Daily, un ansablu format dintr-un șasiu cu suprastructură cu prelată și paravant și semiremorca, un autovehicul care poate transporta un volum total de marfă de 75 m3. Îi mulțumim echipei BRIARIS București pentru această livrare.

Livrare OK Trucks - IVECO HI-WAY cu cutie de viteza automata

Echipa BRIARIS Alba, căreia îi mulțumim, continuă seria livrărilor cu un alt autotractor IVECO HI-WAY. Autovehiculele rulate pot fi o soluție pentru afacerea dumneavoastră: este suficient să ne contactați și vom găsi vehiculul potrivit tipului de business pe care îl desfășurați.

IVECO New Trakker cu benă semirotundă, CANTONI

Echipa BRIARIS Craiova, căreia îi mulțumim, a livrat un IVECO New Trakker cu benă cu capacitatea de 18m3 semirotundă, CANTONI.

IVECO Daily autoșasiu cu benă basculabilă trilateral CANTONI

Echipa BRIARIS Vâlcea, căreia îi mulțumim, a livrat un autoșasiu IVECO Daily carosat cu o platformă basculabilă trilateral - CANTONI.

Rețeaua Briaris
Rețeaua Briaris

Service profesionist

În rețeaua BRIARIS vă oferim activități de reparații, întreținere și/sau mentenanță, sau piese de schimb:

București  0723 313 949

Alba           0745 639 547

Craiova      0723 313 939

Rm.Vâlcea  0723 313 969

Târgoviște  0745 349 337

Cluj             0723 146 210