Skip to the content

Livrări și noutăți

Aici puteți afla ultimele noutăți și lansări de produs nou ale partenerilor noștri, cât și ofertele și promoțiile Briaris, gândite special pentru dumneavoastră și afacerea dumneavoastră.

Livrare IVECO DAILY - transport specializat băuturi

O nouă flotă formată din 6 vehicule IVECO DAILY de 3,5 tone, cu roată dublă pe axa spate, echipate cu motor de 3 l destinate transportului specializat de băuturi au fost livrate de către echipa BRIARIS Cluj. Vă mulțumim!

IVECO DAILY - transport auto

Un autoșasiu IVECO DAILY de 5 t destinat transportului auto a fost livrat de catre echipa BRIARIS Vâlcea. Vă mulțumim!

Livrare IVECO DAILY de 7,2 t cu platformă cu obloane si macara

Vă prezentăm o nouă livrare a colegilor din BRIARIS. Echipa din Craiova a livrat un IVECO DAILY cu platformă cu obloane și macara. Vă mulțumim!

IVECO DAILY - transport cereale

O nouă livrare a echipei BRIARIS CRAIOVA: un autoșasiu IVECO DAILY de 3,5 tone personalizat cu pachetele de opționale BUSINESS și CONSTRUCTION, care va transporta cereale. Vă mulțumim!

IVECO T-WAY cu benă basculabilă posterior, MEILLER

Salutăm o nouă livrare a echipei BRIARIS Vâlcea: de această dată, vorbim despre un camion IVECO T-WAY care a fost echipat cu o benă basculabilă posterior MEILLER,cu capacitatea de transport de 18 m³.

IVECO DAILY crew cab - transport materiale constructii

Echipa BRIARIS Craiova a livrat un autoșasiu IVECO DAILY crew cab de 3,5 tone, carosat cu o platformă cu obloane, vehicul destinat transportul materialelor de construcții, care poate transporta în același timp și un echipaj format din 3 sau 4 persoane.

Livrare IVECO DAILY - transport auto sau utilaje

Echipa BRIARIS București a livrat un autoșasiu IVECO DAILY de 7 tone cu o lungime a ampatamentului de 4750 mm, un vehicul destinat transportului auto. 

iveco daily air pro

Livrare IVECO DAILY AIR PRO

Un vehicul comercial personalizat a fost livrat de echipa BRIARIS Vâlcea. IVECO DAILY VAN AIR PRO dotat cu Pachetul CONNECT HI-MATIC și Pachetul WINTER, este noul partener de drum al clientului BRIARIS.

IVECO DAILY 4x4 transformat în Camper

O nouă livrare a echipei BRIARIS București: de data aceasta vorbim despre un IVECO DAILY 4x4 care a fost transformat într-un vehicul destinat ascensiunii terenurilor accidentate sau dificile, însă dotările sunt cele ale unei case pe roți. Vă mulțumim!

iveco daily - autospeciala echipata cu grup electrogen

Autospeciale IVECO DAILY echipate cu grup electrogen Baudouin

Echipa BRIARIS București a livrat 3 IVECO DAILY echipate cu o caroserie cu platformă cu oboale ranforsată, echipată cu grup electrogen de capacitate mare Baudouin și tambur. Vă mulțumim!

Rețeaua Briaris
Rețeaua Briaris

Service profesionist

În rețeaua BRIARIS vă oferim activități de reparații, întreținere și/sau mentenanță, sau piese de schimb:

București  0723 313 949

Alba           0745 639 547

Craiova      0723 313 939

Rm.Vâlcea  0723 313 969

Târgoviște  0745 349 337

Cluj             0723 146 210