Skip to the content

IVECO DAILY 4x4

FACEȚI CUNOȘTINȚĂ CU NOUL DUMNEAVOASTRĂ

PARTENER DE AFACERI

IVECO DAILY 4x4 este singurul vehicul comercial ușor construit pe un șasiu solid asemănător celui al camioanelor - un cadru special proiectat pentru a suporta capacitatea de încărcare de până la 5000 kg pe puntea spate, un vehicul ușor care poate străbate cu ușurință terenuri greu accesibile, drumuri mixte și/sau macadam.

Pe puntea față vehiculul are suspensii independente și o bară de protecție față alcătuită din 3 piese din oțel în timp ce sistemul de frânare este pe disc și este dotat cu ESP un program electronic de asigurare a stabilității în caz de derapaj, un sistem care crește manevrabilitatea vehiculului.  

IVECO DAILY 4x4 înseamnă un vehicul comercial ușor care reușește cu ușurință să acceseze și să parcurgă chiar și cele mai dificile trasee specifice off-road, un vehicul echipat cu motor de 3,0 litri cu o cutie de viteze manuală sau automata, care are capacitatea de încărcare până la 4300 kg cu o lungime a șasiului până la 5 m și o sarcină totală până la 7 tone.

Pentru că atunci când vorbim despre IVECO DAILY 4x4 vorbim despre un vehicul dedicat mai ales sectorului off-road care are capacitatea de a parcurge trasee dificile sau de a urca pante cu grad mare de dificultate, trebuie să prezentăm și transmisia. Datorită raporturilor de transmisie duble reduse, avem două variante de transmisie disponibile: transmisie manuală cu 12 trepte de viteză pentru mers înainte și transmisia automata HI-MATIC cu 16 trepte de viteză pentru mers înainte

.

Multitudinea de variante de aplicații la care puteți utiliza acest tip de vehicul – de la plug de zăpadă la platformă de încărcare, macarale sau sărărițe până la ambulanțe etc., versatilitatea DAILY 4x4 fie în varianta de autoșasiu sau furgon este binecunoscută.

În versiuni de 5,5 sau 7 tone cu volume de transport între 9 și 18 m³ pentru vehiculele echipate cu roată simplă pe puntea spate și volume cuprinse între 16 și 18m³ pentru cele echipate cu roți duble pe puntea spate, vehiculele IVECO Daily 4x4 sunt echipate cu motor de 3,0 litri omologat Euro 6 pentru condiții grele și pot dezvolta o putere de 180 CP.

Priza de putere montată pe cutia de viteze intermediară, cele 3 diferențialele blocabile care garantează tracțiunea perfectă precum și diferențialul montat central pe cutia intermediară, încălzitorul independent WEBASTO sau multitudinea de elemente specifice vehiculelor off-doar, toate acestea fac din IVECO DAILY 4x4 - singurul vehiculul comercial ușor dar extrem de robust, un vehicul ideal pentru situațiile care necesită putere, manevrabilitate ridicată, tracțiune, alături de care puteți face performanță având confort la volan, indiferent de misiunea pe care o aveți de îndeplinit.

Formular de contact

Lăsaţi-ne datele dvs. de contact, iar specialistul nostru vă va contacta pentru a vă ajuta să decideți care este cea mai bună soluţie pentru business-ul dvs.

Acord de prelucrare a datelor personale

Prin trimiterea formularului, utilizatorul este de acord cu Informarea de confidențialitate și își dă consimțământul pentru prelucrarea datelor transmise în scopul prelucrării cererii. Pentru prelucrări de date adiționale, în scopurile și procesele detaliate mai jos, vă rugăm bifați una din opțiunile disponibile:

prelucrarea datelor mele de către BRIARIS pe suport de hârtie, prin mijloace automate sau electronice, inclusiv prin poștă sau e-mail, telefon (de exemplu, apeluri telefonice automate, SMS, MMS, fax, aplicații), cu scopul de a primi comunicări comerciale și buletine informative, precum și de publicitate privind produsele și serviciile Briaris
comunicarea datelor mele către filialele, partenerii, precum și către distribuitorii din rețeaua BRIARIS și prelucrării de către aceștia, cu scopul de a primi comunicări comerciale, materiale publicitare despre produsele și serviciile lor sau atunci cand acestia efectuază cercetări de piață.
Rețeaua Briaris
Rețeaua Briaris

Service profesionist

În rețeaua BRIARIS vă oferim activități de reparații, întreținere și/sau mentenanță, sau piese de schimb:

București  0723 313 949

Alba           0745 639 547

Craiova      0723 313 939

Rm.Vâlcea  0723 313 969

Târgoviște  0745 349 337

Cluj             0723 146 210

SUPORT PROFESIONIST

Ai nevoie de consultanță?

Dacă doriți să achiziționați un vehicul, un autobuz, sau doriți informații suplimentare despre serviciile BRIARIS, vă invităm să ne contactați.