Skip to the content

IVECO T-WAY

IVECO T-WAY este noul camion destinat celor mai dificile misiuni off-road, un vehiculul ideal pentru aplicațiile pe care le desfășurați în condiții extreme de teren sau condiții meteo.
Pornind de la legendarul model Trakker, NOUL IVECO T-WAY este combinația perfectă între robustețea șasiului, fiabilitate, confortul și siguranța asigurate șoferului și nevoia dumneavoastră de a avea un camion conceput special pentru a crește productivitatea - IVECO T-WAY are o greutate maxim autorizată de 41 de tone.

IVECO T-WAY este cel mai fiabil si productiv camion de mare capacitate, creat folosindu-se soluții avansate tehnologice și de inginerie pe care vă puteți baza indiferent de misiunea dumneavoastră, fie că aveți nevoie de pompe, betonieră, pompe malaxor, basculantă, macara și platformă construcții, transport cherestea, echipamente vidanjare sau utilități publice.

 • cabină complet reproiectată
 • două versiuni de cabină AT sau AD
 • vizibilitate excelentă
 • comenzi dispuse ergonomic
 • numeroase spații de depozitare
 • diferite opțiuni de personalizare a scaunelor - tapițerie din piele sau material textil
 • volan din piele sau cu capitonaj moale
 • operațiuni simplificate pentru activitatea de mentenanță și reparații
 • dispunerea șasiului a fost revizuită pentru a ușura carosarea
 • șasiu din oțel de înaltă rezistență cu grosimea cadrului de 10 mm
 • motoare Cursor 9 și Cursor 13
 • HI-TRACTION
 • sisteme de siguranță optimizate - LDWS, ESP și EBS
 • oglinzi cu un nou design optimizat
 • bară de protecție din mai multe segmente
 • faruri integral cu LED și grilă de protecție 
 • treaptă pliabilă
 • punți motrice cu reducție în butuci
 • frâne cu disc pentru PWD (Partial Wheel Drive)
 • optimizarea greutății proprii până la 500 kg
 • suspensii mecanice sau pneumatice

IVECO T-WAY este echipat cu două tipuri de motor diesel Euro VI.

Motor CURSOR 9 CURSOR 13
CILINDREE
(Litri)
8.7 12.9
PUTERE CP
 @ rpm
340 @1655–200 360 @1530–2200 410@ 1370-1900 450@ 1440-1900 510 @1560-1900
CUPLU CP
@ rpm
1400 @1100–655 1650 @12001530 2100 @900-1370 2200 @970-1440 2300 @900-1560
SISTEM DE TRATARE HI-SCR HI-SCR
STANDARD DE EMISII Euro VI Euro VI

 

 • HI-TRACTION - este activat automat pentru a asigura tracţiune hidraulică suplimentară pe roţile din faţă atunci când este necesară, pentru a evita derapajul punţii din spate pe suprafeţele alunecoase.
 • cutie de viteze automatizată HI-TRONIX cu 16 trepte de viteză și funcționalități multiple
 • suspensii pneumatice și mecanice atât parabolice cât și semieliptice
 • versiunile AWD ( ALL Wheel Drive - tracțiune integrală) și PWD (Partial Wheel Drive - tracțiune parțială)
 • o varietate mare de modele de priză de putereAtenția la detalii de care dau dovadă proiectanții IVECO în momentul în care crează un produs nou este evidentă și la noul IVECO T-WAY. Confortul și siguranța șoferului în timpul pe care îl petrece la bord sunt esențiale, așadar totul a fost creat în jurul nevoilor sale:

 • conectivitate avansată
 • sistem HVAC integrat - încălzire, ventilație și A/C inclusiv în staționare, cu funcția Eco-mode
 • pornire/oprire motor prin acționarea unui buton
 • info-divetisment - o funcție de oglindire a ecranului smartphone-ului dumneavoastră
 • senzor de crepuscul și de ploaie
 • personalizarea scaunelor cu tapițerii din piele sau material textil
 • volan capitonat cu piele sau material moale, ambele versiuni disponibile fie în forma clasică sau cu o bază plată, unică.

  

 

IVECO T-WAY AD (Active Day)  - cabină scurtă cu acoperiș jos 

IVECO T-WAY AT (Active Time) - cabină de dormit cu acoperiș jos sau de înălțime medie.

 

În funcție de misiunea și domeniul de activitate în care activați, putem configura și personaliza împreună camionului dumneavoastră, astfel încât să răspundă cu succes celor mai exigente condiții de lucru:

 • macara și platformă - transport cherestea
 • beton (pompa, betoniere și pompă malaxor)
 • autobascuantă  

 

MACARA ŞI PLATFORMĂ


Robustețea șasiul din oțel de înaltă rezistență cu grosime cadrului de 10 mm grosime a noului IVECO T-WAY vă permite montarea oricărui tip de macara, atât în spatele cabinei, în poziție centrală sau în spatele camionului, stabilitatea camionului nefiind afectată.

Transport cherestea
În cazul transportului de cherestea aveți nevoie de o putere mare de transport, de tracțiune integrală (HI-TRACTION) dar și de încărcarea și descărcarea cu ușurință a încărcăturii, indiferent de traseele parcurse - drumuri forestiere sau carosabil cu aderență scăzută.
Șasiul solid al IVECO T-WAY combinat cu celelalte caracteristici create special pentru această misiune - motor puternic, sarcină utilă mare și acționare hidrostatică, toate acestea vă vor asigura tracțiunea totală de care aveți nevoie pentru a duce la final în condiții optime o astfel de activitate. De remarcat este și funcția nouă de lucru CREEP, o funcție care deconectează complet transmisia, permiţându-vă să deplasaţi numai cu putere hidrostatică.

 

BETON (POMPE, BETONIERE, POMPE MALAXOR)

 

Prin introducerea unei game noi de prize de putere cuplate permanent cât și a unei noi prize de putere de tip sandwich, a cutiei de viteze automatizată și a frânelor cu discuri create special pentru a asigura o decelerare mai bună, IVECO T-WAY este ideal pentru transportul de sarcini utile masive: se pot monta betoniere cu capacitate de transport de până la 12 m3

Autobetonieră

Manevrabilitatea și raza de bracaj excelente, varietatea de ampatamente și configurații ale șasiului cu lonjeroane de 10 mm care permit o multitudine de tipuri de carosare, optimizarea greutății proprii, suspensiile reproiectate, costurile mici de întreținere precum și gradul de uzură și rupere mai mic al frânelor pe disc dar și noua interfață eletronica HI-MUX care asigură o conectivitate sporită, toate acestea oferă posibilitatea montării unor mixere de capacitate mare.

 

AUTOBASCULANTĂ


IVECO T-WAY este ideal pentru misiunile care necesită manevrabilitate excelentă în timp ce transportă sarcini utile masive, indiferent de tipul de teren pe care se deplasează: de la trasee off-road la drumuri dificile în carierele de piatră, indiferent de condițiile meteo sau climaterice, oriunde, oricând.

Semiremorcă basculabilă 
Proiectanții IVECO sunt preocupați în permanentă în a crea autovehicule care beneficiază de cele mai avansate tehnologii în materie de siguranță și productivitate, toate acestea cu un cost total de proprietate avantajos pentru dumneavoastră. 

Tractoarele IVECO T-WAY în configuraţie 6x4 combină perfect echiparea camionului cu o priză de putere a cutiei de viteze care acționează direct circuitul hidraulic pentru acționarea benei cu șasiul solid și optimizarea greutății proprii.
Multitudinea tipurilor de ampatament disponibile - de la 3300 mm şi 5820 mm şi de lungimi ale consolei spate, a unei game largi de suspensii spate cu foi sau pneumatice, a greutății punții față de până la 9 tone, a posibilității de a alege o cutie de viteze manuală sau automatizată în funcție de traseul parcurs și optimizarea consumul de combustibil, toate aceste caracteristici demonstrează încă o dată că IVECO T-WAY este conceput și poate fi dotat cu bene cu capacitate mare de încărcare și transport.

 

UTILITĂŢI PUBLICE


Toate autovehiculele marca IVECO și-au dovedit versatilitatea șasiului prin multitudinea de configurații care permit multiple variante de carosare. Nici IVECO T-WAY nu face excepție, camionul permițând transformări ale șasiului acestuia pentru multe tipuri de misiuni și aplicații, de la transport agabaritic sau transport materiale de construcții până la echipamente de vidanjare și utilități publice de tipul celor de colectare a deșeurilor, deszăpezire, asfaltare sau înteținerea drumurilor publice. 

Echipament de vidanjare 
IVECO T-WAY, ca și în cazul exemplelor de mai sus, este configurat astfel încât să asigure toate funcțiile de care aveți nevoie pentru a instala cu ușurință orice tip de caroserie, inclusiv a unui echipament de vidanjare. Pentru acest tip de activitate, camionul dumneavoastră necesită echiparea cu o priză de putere care să vă asigure performanța necesară unei astfel de activități. Priza de putere de tip sandwich independentă a fost proiectată să dezvolte și să vă asigure cuplul necesar desfășurării acetui tip de aplicație - dezvoltă până la 2300 Nm.

Formular de contact

Lăsaţi-ne datele dvs. de contact, iar specialistul nostru vă va contacta pentru a vă ajuta să decideți care este cea mai bună soluţie pentru business-ul dvs.

Acord de prelucrare a datelor personale

Prin trimiterea formularului, utilizatorul este de acord cu Informarea de confidențialitate și își dă consimțământul pentru prelucrarea datelor transmise în scopul prelucrării cererii. Pentru prelucrări de date adiționale, în scopurile și procesele detaliate mai jos, vă rugăm bifați una din opțiunile disponibile:

prelucrarea datelor mele de către BRIARIS pe suport de hârtie, prin mijloace automate sau electronice, inclusiv prin poștă sau e-mail, telefon (de exemplu, apeluri telefonice automate, SMS, MMS, fax, aplicații), cu scopul de a primi comunicări comerciale și buletine informative, precum și de publicitate privind produsele și serviciile Briaris
comunicarea datelor mele către filialele, partenerii, precum și către distribuitorii din rețeaua BRIARIS și prelucrării de către aceștia, cu scopul de a primi comunicări comerciale, materiale publicitare despre produsele și serviciile lor sau atunci cand acestia efectuază cercetări de piață.
Rețeaua Briaris
Rețeaua Briaris

Service profesionist

În rețeaua BRIARIS vă oferim activități de reparații, întreținere și/sau mentenanță, sau piese de schimb:

București  0723 313 949

Alba           0745 639 547

Craiova      0723 313 939

Rm.Vâlcea  0723 313 969

Târgoviște  0745 349 337

Cluj             0723 146 210

SUPORT PROFESIONIST

Ai nevoie de consultanță?

Dacă doriți să achiziționați un vehicul, un autobuz, sau doriți informații suplimentare despre serviciile BRIARIS, vă invităm să ne contactați.