Skip to the content
Menu

BRIARIS - o companie care se dezvolta continuu

Miercuri, 1 septembrie 2021, a devenit oficială preluarea de către compania BRIARIS a sediilor Iveco Truck Services din Vințu de Jos, județul Alba și Târgoviște, județul Dâmbovița.
BRIARIS este reprezentant autorizat în România al mărcilor IVECO, IVECO Bus, ASTRA Truck, Ok Trucks – autovehicule rulate și WEYCOR by Atlas.


Sediu Târgoviște

Portofoliul autovehiculelor și utilajelor pe care compania le comercializează în România cuprinde autovehicule comerciale, autovehicule destinate transportului de persoane, autovehicule specializate pentru transporturi agabaritice, transformări ale șasiurilor de bază în vehicule destinate protecției civile sau diferitelor misiuni specifice (ambulanțe, pompieri etc.), dar și utilaje de construcții, precum încărcătoare frontal compacte, compactoare de sol vibratoare sau cilindri compactori cu doi tamburi.

Cu o tradiție de aproape 30 de ani pe piața vânzărilor de autovehicule din România, BRIARIS și-a propus să dezvolte o rețea cu acoperire națională, în prezent având 6 reprezentanțe în București, Craiova, Cluj, Rm.Vâlcea, Alba și Târgoviște.

” Preluarea de către BRIARIS a celor două reprezentanțe din Alba și Târgoviște face parte din planul nostru de dezvoltare a unei rețele naționale care să poată deservi rapid clienții care utilizează mărcile pe care noi le reprezentăm. Parteneriatul cu Iveco durează de aproape 30 de ani și este un parteneriat bazat pe respect și obiective comune. Suntem mândri că împreună dezvoltăm o relație comercercială de succes, orientată către client”, a declarat Cornel Panait, director general Briaris.

BRIARIS oferă servicii complete de vânzare și post-vânzare pentru întreaga gamă de vehicule IVECO de la consiliere de specialitate la servicii de reparații și întreținere. Pentru soluționarea cât mai rapidă a nevoilor clinților săi, BRIARIS asigură un stoc de piese de schimb de origine sau certificate de către fiecare producător al mărcilor comercializate, clienții putând opta pentru contracte de garanție extinsă și/sau de consultanță logistică pentru business. Nu în ultimul rând, sunt disponibile servicii de „atelier mobil” pentru vehiculele achiziționate în rețeaua Briaris, precum și de asistență tehnică „24/24 International” pentru gama IVECO.

 

 

Briaris

Rețeaua Briaris
Rețeaua Briaris

Service profesionist

În rețeaua BRIARIS vă oferim activități de reparații, întreținere și/sau mentenanță, sau piese de schimb:

București  0723 313 949

Alba           0745 639 547

Craiova      0723 313 939

Rm.Vâlcea  0723 313 969

Târgoviște  0745 349 337

Cluj             0723 146 210

SUPORT PROFESIONIST

Ai nevoie de consultanță?

Dacă doriți să achiziționați un vehicul sau un utilaj de construcții sau doriți informații suplimentare despre serviciile BRIARIS, vă invităm să ne contactați.