Skip to the content

IVECO Daily - specialistul în transport

Echipa BRIARIS Craiova a livrat de curând un IVECO Daily de 3,5 tone echipat cu motor cu capacitatea cilindrică de 2998 cm³, motor EURO VI - E, care are geamuri electrice, oglinzi încălzite reglabile, parbriz cu tentă verzuie, kit confort acustic, avertizor sonor cu 2 intensități, airbag șofer, limitator viteză la 160 km/h, închidere centralizată cu telecomandă, paravânt, etc.

Autoșasiul a fost carosat pentru a putea transporta orice tip de marfă. Caroseria a fost realizată din panouri de tip sandwish din fibră de sticlă cu suprafața rezistentă la radiații UV, are șasiul confecționat din lonjeroane și traverse, profile din aluminiu și ușă din INOX. Accesul la interiorul caroseriei se face prin partea din spate a autoșasiului, prin două uși cu deschidere la 270°, uși care au 4 balamale, tot din INOX. Pentru activitățile de încărcare/descărcare a fost montat un lift care poate manipula bunuri a căror sarcină se încadrează în 1 tonă.

Dimensiuni caroserie: 5500 x 2350 x 2300 mm.

Dacă doriți mai multe informații despre autoșasiul IVECO Daily prezentat mai sus, despre acestă caroserie sau despre vehiculele pe care le comercializăm, vă invităm să completați formularul de mai jos.

Ne bucurăm să vă ținem în mișcare! 

Formular de contact

Lăsaţi-ne datele dvs. de contact, iar specialistul nostru vă va contacta pentru a vă ajuta să decideți care este cea mai bună soluţie pentru business-ul dvs.

Acord de prelucrare a datelor personale

Prin trimiterea formularului, utilizatorul este de acord cu Informarea de confidențialitate și își dă consimțământul pentru prelucrarea datelor transmise în scopul prelucrării cererii. Pentru prelucrări de date adiționale, în scopurile și procesele detaliate mai jos, vă rugăm bifați una din opțiunile disponibile:

prelucrarea datelor mele de către BRIARIS pe suport de hârtie, prin mijloace automate sau electronice, inclusiv prin poștă sau e-mail, telefon (de exemplu, apeluri telefonice automate, SMS, MMS, fax, aplicații), cu scopul de a primi comunicări comerciale și buletine informative, precum și de publicitate privind produsele și serviciile Briaris
comunicarea datelor mele către filialele, partenerii, precum și către distribuitorii din rețeaua BRIARIS și prelucrării de către aceștia, cu scopul de a primi comunicări comerciale, materiale publicitare despre produsele și serviciile lor sau atunci cand acestia efectuază cercetări de piață.

Briaris

Rețeaua Briaris
Rețeaua Briaris

Service profesionist

În rețeaua BRIARIS vă oferim activități de reparații, întreținere și/sau mentenanță, sau piese de schimb:

București  0723 313 949

Alba           0745 639 547

Craiova      0723 313 939

Rm.Vâlcea  0723 313 969

Târgoviște  0745 349 337

Cluj             0723 146 210

SUPORT PROFESIONIST

Ai nevoie de consultanță?

Dacă doriți să achiziționați un vehicul, un autobuz, sau doriți informații suplimentare despre serviciile BRIARIS, vă invităm să ne contactați.